ilk hatuns videosunu ne kadar sevmediysem bu aksine çok iyi olmuþ espriler makinalar ve billurun tepkileri çok iyiydi bravo
Printable View
ilk hatuns videosunu ne kadar sevmediysem bu aksine çok iyi olmuþ espriler makinalar ve billurun tepkileri çok iyiydi bravo
Aramýzda para toplayýp þöyle bilinen bir mankene bikinili þu iþi yaptýrsak? :) Mesela Cansu Taþkýn. :D
Diðer hatuns videolarýna göre daha iyi olmuþ. Makinana saðlýk :D
bence tutar bu iþ güzel videolar hoþ muhabbetler çýkýyor ortaya , belki bi kaç dk daha uzun olabilir ; elinize saðlýk
Videonun sonuna çok güldüm yine bitti derken son saniye golü olmuþ
Bu video diðerlerine göre daha baþarýlý olmuþ.
Adriana Lima - Asuman Krause kýsmýný sevdim :D
Býrak bu iþi Ruslar yapsýn, bu ablalarla olmaz, mutlaka izleyici bulur ama the makina kadar lezzetli olmaz, 720p kayýtta, 800hp araba ama 32bit hatuns kullanýyorsun! :)
Konsept güzel ama hatun biraz daha enerjik ve þirin davransa net olurmuþ. Bide sanki çok bip duydum bu sefer, ya bipleme yada biplenmicek çok güzel argolarýmýz var güzel türkçemizin :)
-Bu ne?
-Asuman Krause..
off :)
Þu 220d li 94lü haným kýzýmýz neler yaptý? Aston Martin aldý mý aradan geçen zamanda? :)
teþekkür ederim.
Onedio, Nedir ve Bu Filme Gidilir gibi YouTube'da çok týklanan serilerde baþ gösteren bir haným.
Billur'u bende çok sevdim.
proje hele bir geliþsin, ondan sonra tekrar hatunlarý konuþalým =)
teþekkür ederim. tamamiyle doðal konuþmalar mevcut. yani o an ne hissediyorsam, ne düþünüyorsam o. aðýr küfürleri sansürlüyorum, diðerleri sansürsüz =) argo geliþtirmek lazým ama, haklýsýn.
:)
Özge ile yeni bir bölüm çekecektim fakat istemedi, ilgiyi pek sevmemiþ :) Aston Martin almadý ama M3 bakýyor diye duydum.
Görsel arayanlar için olmasa bile espirili ve dolu bir kadýnla yapýlýnca ne kadar güzel olmuþ program :) Öncekilerde hiç yorum yapmamýþtým çünkü geliþtirme aþamasýndayým demiþtin. Bu kafa yapýsýndan yürürsen bence tutturursun Buðra. Tabi aralara çeþniler koymak iyidir. Þimdiden baþarýlar zevkle geliþimi izliyoruz programýn.