Yahu su arabayi bi deniz seviyesinde gormek istiyorum ya.Istanbula bi cikartma yapsanizda ne kadar king varsa bi elden gecirseniz super olcak.Masallah TIC favorim herzaman
Printable View
Yahu su arabayi bi deniz seviyesinde gormek istiyorum ya.Istanbula bi cikartma yapsanizda ne kadar king varsa bi elden gecirseniz super olcak.Masallah TIC favorim herzaman
4-5 vites geçişi önceki videolardan da hatırlıyorum cidden çok iyi bileğinize sağlık diğer viteslerden tadı başka 4-5 in :)
Maşallah iyi yürüyor
4 öldürür 5 süründürür :D maşallah abi tıc herzamanki gibi formunda
Aynen biri 2.0 digeri 1.6. Gerisi duvar süsü.
Eyvallah mert. Iddiali bi cumle olur.Elbette hizli arabalar var istanbulda.
Teşekkürler :icon_tup:
Sagolasin
Eyvallah cihan :icon_tup:
ulan ne rs ler var beee :) maşallah ibo
maşallah ibocum
tebrikler iki aracada güzel deneme olmuş
İbrahim kardeşim bana RS sevdiren tekrar araba sende :) bilirsin fransızları sevmem
Maşallah araçlara
106 duvaramı çarptı :)
kazasız belasız
Maşallah her iki aracada,
Rs e kısa dünyalar veriyor. 4 ten 5 e sanki 100 rpm düşüp devam ediyor :)
Eyvallah aslancim :icon_tup:
Sagolasin hacim:icon_tup:
Tesekkurler
Eyvallah abi.Alman fransiz japon amerikan farketmez atmosferik herzaman iyidir :)
Tesekkurler. 106 yanlis vitese atti maalesef.
Eyvallah mertcan. Yanlış vites olayi olmasaydi daha iyi olacakti ama buna şükür kaza bela olmadi.
Tesekkurler. diger viteslerde 2 bin devir geri duserken 4 den 5 e 1000 devir düşüyor. 4 buçuk diyoruz :)
E36 m3 ile nasıl gidiyor Rs deneme şansınız oldu mu?
Bu denemede keşke 106 5'e atabilseydi. O zaman yediği fark çok daha net olucaktı.
Mertcan alınmanı istemem. Hiçbir emeğe saygısızlık yaptığımıda düşünmüyorum. Belki araba sen sattıktan sonra farklı yürümüş olabilir, olamazmı??
Ayrıca bu denemeyi canlı olarak seyrettim, objektif düşüncem fark belirgin açılıcak gibiydi. Tabii Tic de 5 de sıkıntı yaşayıp geri düşebilirdi, bu da bir ihtimaldi.