Aracınız güzel yürümüş maşallah, senelerce motora bindim 1000 rr imi yeni sattım. 636 ile yakın yürümek bile başarılı olmuş. 100 -200 ölçtünüzmü ?
Printable View
Aracınız güzel yürümüş maşallah, senelerce motora bindim 1000 rr imi yeni sattım. 636 ile yakın yürümek bile başarılı olmuş. 100 -200 ölçtünüzmü ?
Tebrik ederim guzel denemeler olmus. 2.0 bar ustunde yakıtlı cok daha keyifli olur, reşit abinin de dedigi gibi 200 den itibaren öne cıkılır bence. 1.8 barla 2.1-2.2 cok fark ediyor...
İbrahim abi 41 kere maşallah, YEN gidişiyle duruşuyla on numara cupra gibi cupra.
masallah ibo, ciddi iyi yurumus. Stock Mustang kesmez seni artik..
İbooo gücün motorlara yetiyor değil mi? Cesaretin varsa Esenboğa' ya gel Türk Havayollarının Airbus A380' i ile boy ölçüş.
Maşallah Kardeşime. Haftaya Ankaraya geliyorum. Bana kebap ısmarla :D:D
636 benim makine.
Deneme esnasında çok yatamadığım doğrudur zira yakın zamanda bir kaza sonucu köprücük kemiğim ve kaburgalarımda kırıklar olduğu için özellikle o hızlarda maksimum verim alacağım yatış şekli maksimum zorluyor ki risk taşıyor bu da o sebeple imkanlar dahilinde en rahat pozisyonda denedim.
YEN Cupra setup'ın hakkını dibine kadar sömürüyor maşallah. Özellikle son denemede brakeBoost ile gaza oturunca kafa çıkardı cupra :)
Biraz daha oynarsa tahminimce 636 yı yakalaması için 200'ün hemen üstünü beklemesi yeterli olacaktır..
1000lik motorla yürüme mevzusuna gelince... 120 civarı 636 2.vites 1000RR 3.viteste gaza oturunca gayet keyifli oluyor ancak o da bir yere kadar :)
Yeni Setup ile yeniden deneriz umarım farkı görmüş oluruz Cupradaki.