Başıma gelse, başına gelir..
Printable View
Başıma gelse, başına gelir..
Böyle serseriler yüzünden motor camiasına olumsuz bakılıyor
Birgün biri önüne kırar ve senin için herşey biter
Aynı kanlada daha öncede bu tarz bi video paylaşılmıştı bi transiitin aynasını kırıyodu ınuda kaldırmış kanaldan
O arabada ben olsam arkadan gelen arkadaşının önünde bir fren yapar bir vururdum o.çocuğuna...
kendimde 10 yıldır araba 2 yıldırda motor kullanıyorum. Gerçekten motorcuları farketmek zor oluyor. Ani şerit değiştirmemek sürekli aynalara bakarak gitmeme rağmen motorcuları hesaplayamıyorum. Motorcu arkadaşlar bu yaşta bi amca'ya saygısızlık etmiş üzücü bi durum. Annesinin Babasının trafiğe cıkmadığını varsaymış.
Farzedelim dediği gibi amca küfür etti.Ulan amca adı üstünde amca.ne yapmasını bekliyorsun adamın yolda giderken,gayette güzel çekilmiş sağ şeride.bizde motora biniyoruz da böyle serserilik yapmadık hiç bir zaman.bunlar kaza yapıncada yazık oldu oluyor.beter olsun arkadaş.yazık günah adama.ilah mısınız altınızda makinalar var diye.valla yolda giderken bir tıklatırlar adama ne oldugunu anlayamaz.sonra yok oramda platin buramda platin var.
yok mu nevşehirde bu zatlarla ilgilenen kimse
bu tıpler hep boyle 250 cc ye bınen araba gecerım edasında trafık bana vız gelır edasında sahılde gezerken altımda koca jeep var gırmıs sagıma dogal olarak gormedım
hafıf saga kaydım feryat fıgan korna hatalı olmasına rahmen ne ısın var sağda dimi ( ben en sağ serıtteyım kaldırım arasından geçeçek ) :)
yıne kusura bakma dedım bı anda 3 motor oldular hepsı onume gecıp beni yavaşlatıyorlar akıllarınca tapa gaz uslerıne surdum nereye kacacaklarını sasırdılar ılerde cepte yakaladım akılları cıkmıs
bızde 3 kısıyız bu arada ındım ne o dedım on mu kesıyorsunuz ne dıyon dıye geldıler jeepde bolme cok olunca satırı bı cektım abı bokunu yıyım edalarını
valla oyle kanal acan motorcular var adamlara kufur eden yorumlarına 7 / 24 sovuyorum tek cevap yok :)
atarları trafik kitlenene kadar.klasik vurup küfür edip kaçıyorlar.ben vurupta duran görmedim şahsen.dursa da kaskı çıkarmıyor.Allah ıslah etsin (:
Bunlar 2-3 motor olunca götleri kalkan cinsten, tek başına olsa makası atar uzar gider. Arkada kamera var vs. ibne gazlarda.. Nevşehir küçük şehir inşallah Bingöl'deki arazide dayak yiyen oç gibi bunlarıda o hala sokacak amcalar vardır.