oksijen bile haram bunlara. En güzel edilecek beddua bir gün bir yakýnlarý sevdikleri ambulansta araba da olur bir yere yetiþmek için onlarýnda önünü böyle kesip yolun etrafýnda dönüp nara atarlar , o zaman görürler tersten iþte.
Printable View
oksijen bile haram bunlara. En güzel edilecek beddua bir gün bir yakýnlarý sevdikleri ambulansta araba da olur bir yere yetiþmek için onlarýnda önünü böyle kesip yolun etrafýnda dönüp nara atarlar , o zaman görürler tersten iþte.
Neler gorduk neler ! Adamin uzerinde damatlik , kizin ustunde gelinlik bir dengesiz bunlarin etrafinda donuyor , ben esimi neden bir arabanin onune atiyim , kiz sormuyo mu acaba kendisine ben nerede hata yaptim diye ...
bunlarý doðurmamýþlar sýçmýþlar..
güzelim ülkemizde birkaç athýrsýzý daha meþhur oldu yediði halttan ötürü,liseli hayranlarý arttý okulda herkez onlarý konuþmaya baþladý
Ü.T. Olmalarý için gýrçç yýrtýyorlar ama nafile
Onun gibi olabilmeleri için daha çok tv ye çýkmalarý gerek
Bir sonraki olayýnda dört kolluya binmesi dileklerimizle :)
Þeref yoksunu insan müsvettele.Ýnstagramda gördüm kan beynime sýçradý.Nasýl bukadar rahat bir þekilde hareket edebiliyorlar.Daha bugün trafikte denk geldim yüksek model bmw içinde adamlarýn eþgali bozuk diye yunuslar indirdi arabadan herkesin içinde üst aramasý yaptý adamlarý rezil ettiler.Bunlara ne yaptýlar peki.200tl.Adaletine s.... Bu ülkenin
o deðilde þunlar yüzünden s2000 den soðuduk be s2000 i bitiren tayfa
Ü.T tayfasýndan hareketlerinin devamýný bekliyoruz
Tehlikeli arac kullananlar yandı - Ekonomi Haberleri
Arkadaþ neden hep iyi insanlar kanser olup ölüyorlarda bunlara biþey olmuyor yaw.
Stres kanserin en büyük tetikleyicilerinden birisi. Yani her ne kadar bozulmuþ genetik yapý burada bahsedilse de semptomlarýn ortaya çýkýþý vs diðer hastalýklarda olduðu kadar kanserde de etkin.
Ýyi insanlar stresli bir hayat sürerler, çünkü hem yakýnlarýna hem kendilerine hem de baþkalarýna bir zarar gelmesin diye oldukça ihtiyatlý davranýrken, gamsýz insanlarýn bu taraklarda bezi yoktur. Gerek duymaz bir þeyi düþünmeye. Tem'i kapatýp 8 çizer, polis arabasýna vurup içindeki polisi öldürüp salýverilir.
Benim küçük bir tezim var hatta, vicdanlý insanlarýn daha çok hastalýða yakalandýðý yönünde. Tabi oldukça subjektif ve bilimsel olmayan ancak sohbet ortamýnda bahsedebileceðim :)
Bunlar nefes alýrken oksijen beyne gitmiyor sanýrým.
reklam filminde dediði gibi büyük beyin göçü gerçekleþmiþ..
Þehir içinde bi kamyon 500 kilo fazla atsaki farkýnda olöadan atar 7000 lira ceza yazalar bunlara 200 lira. Görmemiþllikte çýðýr açmýþ adamlar