Araç TR plakalı ve Türkiye'deki tek R32 GTR, sahibi ise Turan Sezgin bey. Etkinlikte çekmiş olduğum birkaç fotoğrafı konu sahibinin affına sığınarak paylaşıyorum.
Ne affı efendiim teşekkürler bilgi için. Kendisinin facebook ınstagram hesabı var mı bulamadım? belki ilerde arabasını çekerim o da isterse :)
12-10-2016, 01:22
Gökhan Kavuştu
Alıntı:
mstyvz91 Nickli Üyeden Alıntı
Ne affı efendiim teşekkürler bilgi için. Kendisinin facebook ınstagram hesabı var mı bulamadım? belki ilerde arabasını çekerim o da isterse :)
Olmaz mı, özelden gönderiyorum hemen :)
12-10-2016, 01:35
mstyvz91
Alıntı:
Gökhan Kavuştu Nickli Üyeden Alıntı
Olmaz mı, özelden gönderiyorum hemen :)
Mesajım size gitmiyor anlamadım. Ekledim kendisini teşekkür ederim. sizin de facebook linkinizi alabilir miyim özelden?
12-10-2016, 02:20
Gökhan Kavuştu
Alıntı:
mstyvz91 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajım size gitmiyor anlamadım. Ekledim kendisini teşekkür ederim. sizin de facebook linkinizi alabilir miyim özelden?
Rica ederim, ayarları kontrol ettim her şey olması gerektiği gibi. Forumla alakalı bir problem olabilir. Ben facebook kullanmıyorum ama dilerseniz Instagram'dan ulaşabilirsiniz bana. Hesabım: @gkgarage
12-10-2016, 14:34
mstyvz91
Alıntı:
Gökhan Kavuştu Nickli Üyeden Alıntı
Rica ederim, ayarları kontrol ettim her şey olması gerektiği gibi. Forumla alakalı bir problem olabilir. Ben facebook kullanmıyorum ama dilerseniz Instagram'dan ulaşabilirsiniz bana. Hesabım: @gkgarage
sanırım tarayıcımda bir sorun var. ekledim sizi instagramda.
17-10-2016, 22:18
Kani
Çekim harika olmuş elinize emeğinize sağlık gitmiş kadar olduk,1:04 e34 hasta oldum resmen fotoğrafı varmı acaba o aracın ?
18-10-2016, 14:14
mstyvz91
Alıntı:
Kani Nickli Üyeden Alıntı
Çekim harika olmuş elinize emeğinize sağlık gitmiş kadar olduk,1:04 e34 hasta oldum resmen fotoğrafı varmı acaba o aracın ?
çok teşekkür ederim elimden geldiğince yapmaya çalıştım :)
malesef bende yok. ancak sosyal medyada görmüştüm sanki.