En sevdikleriniz ambulansla hastaneye yetişmeye çalışırken o yolda da yolu kapatıp drift yapanlar olsun inşallah.
tem'i kapatıp drift yapan duğun konvoyu - #63172667 - ekşi sozluk
En sevdikleriniz ambulansla hastaneye yetişmeye çalışırken o yolda da yolu kapatıp drift yapanlar olsun inşallah.
tem'i kapatıp drift yapan duğun konvoyu - #63172667 - ekşi sozluk
Bir de bu adamlar! sosyal medya'da vazgeçilmezler. Herkes foto/vlog vs paylaşıyor.
Tem kapatıyorlar ortada polis yok..
Ayni setup baska bir gt86 yoksa.....
http://www.techturkey.com/forum/vide...Gt86+bulusmasi
Allah hepsinin belasını versin. İki yakaları bir araya gelmesin şerefsizlerin. Yok arkadaş bizim ülkede cezalar çok hafif, yemin ederim burada ki tüm araçlara 20'şer bin TL ceza keseceksin, ödeyemeyeni içeri atacaksın. Ülkeye zarardan başka bir şey değil, yol kapatmak nedir ulan.
Bu konuyu ariyordum yazmak icin kesin konu acilmistir diye geldim yalniz degilmisim.
Kameraya bide goz kirpiyor piskin piskin terbiyesizler. Ulan butun seritleri kapatmak nedir bide drift yapiyosun
200 tl ceza kesmişler , Allah sizi ıslah etsin . Bi de gencliğimize verin diyor. Yol kesmek nedir 2 ay önce hiç mi bişey yaşamadınız
Şu abiler gibi abiler, keşke bu dallamalara da denk gelse. Bi güzel içe doğru sı.ma videosu izlemiş olurduk.
bizim sokaktan cıkan konvoydan ne beklıyosun
kapımın onu ama donup bakmadım bile biliyodum olacakları![]()
İlker G.
Sonra sen gel pist için setup hazırla, egzoz'du, cooler'dı. Milletin gözünde bu apaçilerle aynı kefeye koysunlar.
Tufan has no limits.
adamlar 200 TL ye aslan marka reklam yapıyor müridlerine mürid katıyor bizde kendimizi yiyoruz burda
yok öyle olmalıda yok şöyle yapmalıda![]()
![]()
![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Faceinde bide destek verenlere bak
Ben lisansli yarisciyken yaris kaydim herseyim hazirken izmir yarisina giderken araba slickler kriko kask tulum aletler cakiliyken cevirmede kacmadim diye 1 hafta baglandim.herseyi soktum zor cikardim arabayi. Diyecek birsey yok malesef
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)