Diğer videolara göre görüntü kalitesi düşük. Sürekli bir oynama var. Onun dışında eğlenceli olmuş.
Printable View
Diğer videolara göre görüntü kalitesi düşük. Sürekli bir oynama var. Onun dışında eğlenceli olmuş.
Gopro gece çekimlerinde noise (grain) var.
Sony action cam gece çekimlerinde çok başarılı.
Sansürsüz bir şekilde de koymalısın bence. En azından benim için. Video Çok eğlenceli olmuş. Bu tarz videoların devam etmesi dileğiyle..
valla 6 saniye ekrana bakip fakir ama umut dolu gunlerdeb selamlar desen bile izleniyor.Elnur un saniyelik gorunumleri cok baska bi hava nese katiyor videoya:) Ellerine saglik
3:40'tan sonrası efsane :)
Bence gayet iyi. Emeğine sağlık :D
teşekkür ederim. aslında Emre'nin senelerdir çok arkadan itişli otomobili oldu da, G35 biraz farklı kafa. ben hep söylüyorum; Japon kafası, Alman kafasına benzemez :) Elnur'da 10 numaradır, severim. kameralara oynamayı iyi bilir :)
teşekkür ederim. evet, o.
teşekkür ederim. evet, öyleymiş.
teşekkür ederim.
GoPro gece çekimlerinde kötü ya.
:D
geçen Elnur aradı, kaskodan bir kaç günlüğüne otomobil almış; ibiza sw. gel video çekelim dedi, düşünüyorum bende; ulan, ibiza arkadan itiş miydi? sonra sokaktan bir el freni sesi, Allah dedim seni nasıl biliyorsa öyle yapsın :)
teşekkür ederim. valla GoPro inan bana huzur. 5 saatte yaptım kurgusunu, şaka gibi :)
teşekkür ederim. V-LOG'u kurumsallaştırıyorum ama diğer projeler kalacak, illegal devam :) beni kabul eden böyle kabul etsin.
teşekkür ederim.
ama eldekiler hep otomatik :D
teşekkür ederim.
açık konuşayım; ben otomobilin inciğinden, cinciğinden ya da teknik vesairelerinden anlayan birisi değilim. yalan yok, öğreniyorum. beni tanıyanlar bilirler zaten, bir tek modifiyeden anlarım. o tarz belirttiğin konseptler gelir ama kurumsal projelerde gelir. illegali bitirmem, zaten çalışmak isteyen firma bunu bilerek çalışıyor. para kazanmak için illegali bitirirsem, kendimi de bitiririm.
GoPro maalesef :) teşekkür ederim.
Sony maalesef desteği sevmeyen bir firma, biraz onlara inat yaptım bu işi. izlesinler, anlasınlar ne kadar ciddi olduğumu.
sansürü kaldırırsam biliyorum, abone sayım artacak ve izlenmem artacak fakat olmaz. çok ayarsız küfürlerim var. teşekkür ederim.
teşekkür ederim. Elnur hep gözüksün, hiç gocunmuyorum :)
Cuk olmus bence :) layki yabistirdim.
[QUOTE=Buğra A.;8210535]geçen Elnur aradı, kaskodan bir kaç günlüğüne otomobil almış; ibiza sw. gel video çekelim dedi, düşünüyorum bende; ulan, ibiza arkadan itiş miydi? sonra sokaktan bir el freni sesi, Allah dedim seni nasıl biliyorsa öyle yapsın :)
ahaha bana bunlarla gelin :D:D içimizdeki apaçiyi ortaya çıkarıyo okurken bile sesli güldüm :D
Çok eğlenceliydi :D Sabah sabah kendimi o kadar kaptırmışmı ki; "oğlum na..." kısmında küçük çaplı bi kahkaha attım ofiste :D
Elinize emeğinize sağlık :D