Bir Ankaralı yorumu :D eyvallah gardaşım ;)
Printable View
3-5 yıl olsa belki izlenebilir bir video ama artık çok fazla kaliteli yapım var.
Eskiden hatırlarım56 k modem dönemlerinı. hızlanma videoları vs kaydedip tekrar tekrar izlerdik.
Şimdi kaynak o kadar fazlaki eskiden olsa ....... Düşecek olan videoyu çoğu Zaman izlemeden kapatıyoruz.
sadece bu video için değil genel olarak dönmelere karşı bir toplum olarak bu dönme sevdasını anlayamıyorum
bu arada araba fena güzelmiş yazık etmeyin şunlara :D
arkada duran yeşil polonun bakışı üzdü
Size sonuna kadar katılıyorum bende çok titizim arabam konusunda ama şu yönden düşünmelisiniz gençlerin elinde 3 serisi çoğu hırpalanıyor e36 kasa gerek efsane oluşu gerek piyasa oluşu nedeniyle avantajlı geliyor yeni modellerlede yapılıyor ama kimse bir e92 ye veya f30 a laf etmiyor burasını anlamış değilim. Drift yapmak için illa m3 mü olması gerekiyor sonuçta 190 beygir bir arabadan bahsediyoruz lütfen. Bu hareketin doğru veya yanlış olması ayrı bir konu kişiye göre değişir sonuçta herkesin kendi arabası kendi zevki belki görmek isteyenler olur diye koyulmuş bir video bu kadar eleştirileceği aklıma gelmezdi. Piyasada önden çekişli 1.4 1.6 arabalarla elfreni zorlayıp arabanın canını çıkaranlar dururken getrag şanzumanlı büyük kilit defransiyelli güçlendirilmiş süspansiyon ve aktarma organları olan bir 3.28 nasıl hasar alıyor anlamış değilim. Bunu 1.6 bir araba için söyleseniz haklısınız.
Bu arada bütün konunun özetini sizin yorumda çıkardım kusura bakmayın doldum 3 günde :)
Valla kardeşim, biz de genelde böyle atraksiyonlardan sonra ilanlara düşen çok temiz (!) arabalar gördük. Seni tenzih etmek isterim.
Hakkını helal et sen de :)
Videoya yeterince yorum yapılmış diyecek bişeyim yok zevk meselesi :)
Arkadaki kırmızı şahinin sahibini tanıyor musun ? jantlar brock mu frendic mi frendic ise bi görüşmek isterim
Eğer zor olmayacaksa isim öğrenebilirsen facebook vs iletişime geçsem iyi olur 15'' 45 yanak frendic arıyorum takas veya nakit anlaşabilirsek arkadaşla , şimdidien teşekkürler :)
bu nasıl bir yorumdur allah aşkına,
arabaları böyle kullananlar yüzündenmi oluyor bu işler, kazalı toplanmış araca orjinal diyip gidince napıcan?
bunlarda tamirciler yüzünden oluyordur dimi?
200 hp arabayı adam böyle işler için alır, sende bunu bilirsin. yoksa gider 3.16 alırsın 3.18 alırsın.
ankaranın olayı zaten bu, adamlar seviyor bu işleri.
çok severim ismail çamı, oda sürekli böyle şeyler yapar hiç daha sitede olumsuz birşey yazan görmedim, neden acaba?
güzel kardeşim ne antremanı allah aşkına:?
mad mike' mı bu adam sıradan senin gibi adam, ne antremanı:) hangi pist kıyafet roll bar roll gace kolay değil bunlar.
300 km hıza çıkarak rolling yapılıyor, hiç o videolara ah o hızda birine çarpsa insanlar ölür yazmıyorsunuz.(bende yapıyorum rolling yannış anlaşılmasın)
neslide tükensin ne olucak yaa, bu arabanın kullanılma amacı gaz basmak zorlamakdır, yoksa 3.16 alırsın lpg li.
şimdi vteclerin 106 ların hepsi boncuk pasta cilalı kapalı garajda:) ben rolling yapmıyacaksan, drag yapmıyacaksam 14. is alırım yada quiksilver alırım.
Abi sen beni anlamadın herşey yasal olsun veya illegal bişeyler yapılacaksa bari lastiklerin yürüyenin eskidiğine değsin demek istiyorum :D
Çamaşır makinesi içinde dönen çamaşır izle yada bu arabayı anlatabildim mi hep aynı hareket :D
Bak bu arabanın sürücüsü aynı araba içinde öldü ama hala izlerken keyif veriyor demek istediğim buydu Crazy Street Drift in Georgia BMW M5 - YouTube
Nerede pasta cila role geldik anlamadım :D
Hayırlı cumalar herkese :D