Hyundai Türkiye özel davetiyle katıldığım fabrika gezi ve yeni i10 lansmanını sizler için hazırladım. umarım beğenirsiniz.
Link : Hyundai Assan Fabrikası & Hyundai i10 Lansmanı | V-LOG - YouTube
Hyundai Türkiye özel davetiyle katıldığım fabrika gezi ve yeni i10 lansmanını sizler için hazırladım. umarım beğenirsiniz.
Link : Hyundai Assan Fabrikası & Hyundai i10 Lansmanı | V-LOG - YouTube
Video ilk çıktığında izlemiştim çok güzel kaliteli olmuş. Abi sayende oraya kadar gitmiş oldum teşekkür ederim![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Fabrika gezisi aslında kulağa sıkıcı gelmekle beraber çok başarılı işlemişsin bence Buğra eline sağlık. Daha "izlenebilir" olamazdı heralde![]()
Güzel olmuş Buğra emeğine sağlık
Ama söylemeden edemeyeceğim. Hyundai fabrikası biraz eski donanımla çalışıyor. Sen asıl Toyota fabrikasının içini görOrada görüntü almana izin verirler mi bilmiyorum ama teknoloji çok çok ilerde.
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Çeki Çen CEO mu olmuş, yaw anasını adamın 10 parmağında on marifet, sende bi o kadar başarılısın Buğra, eline sağlık.
Fiat's Are Faster Than You Think!
bu arda ne zaman küfür edeceksin diye bekledim ama çok prezentaabıl geldin gözüme![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Cok guzel olmus. Baska fabrikalarıda gezsen mesela Honda tr![]()
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
O değilde buğra abi akrabaymışız gibi hissediyorum sürekli videolarını izlemekten![]()
Bayağıdır izledigim en keyifli videolardan birisi oldu, Ceo'ya sorsaydın keşke kardesim su Veloster'ı niye getirmediniz diye![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Keşke başta İngiltere olmak üzere diğer ülkelere full+full araba üretip, memleketimin insanına neden boş oğlu boş araç sattıklarını da sorsaydınız.......
Okumadan imzalamam.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)