kalipson Nickli Üyeden Alıntı
Şöyle izah etmeye çalışayım...
Ben Alper hocanın arabasına bindim. Stok ile arasında muazzam bir fark olduğu belli. Stok ile kıyaslamak durumundayım; çünkü benim arabalarım hep stok idi ve benim kendi arabalarımda da totalde en az 50bin km yaptım. Yani, potansiyelini ve dinamiklerini biliyorum. Bi tek ilk mavi Megane RS'imde 24 saatten az bi chip maceram oldu ve bu mu lan chip deyip orijinale döndüm hemen.
Bu muhabbet uzar. Kimsenin arabası üzerinden de arabamı yüceltmeye çalışma gibi bi derdim de yok. Ama şunun altına imzamı atarım. Alper hocanın araba kılçıksız 280-290 hp. Üstüne birşey diyemem. Çünkü o güçlerde bi RS ne sürdüm ne de beraber yürüdüm. Atmasyon konuşmayayım.
Alper hoca; evet... O muhabbetlere girmez. Biliyorum. Ama çekindiğinden ya da ulan millete arabamız şöyle böyle dedik de madara olduk deme ihtimalinden değil. Sebebi şu. Bu RS camiasında inanılmaz bi dedikodu ve kıskançlık var. Adam Prof. zaten. Böyle saçma sapan diyalogları sevmiyor. Kapılardaki çıtaları solmadan dolayı boyatsan aaaa bak araba boyalı diye dedikodu yayan yaramaz adamlar var bu camiada. Yazık. Yani benim arabam, onun arabası en hızlı olsa ne olur olmasa ne olur be adam. Hasetlik zibil gibi. Renault 'tan reklam alan mı var sanki aramızda.
Öyle ezik muhabbetler var ki anlatılmaz yaşanır. Başka otomobillerin sahipleri arasında ya denk gelirsin ya gelmezsin.
Bu muhabbetlerden dolayı o adam onunla bununla gazlamaz, gazlamıyor. Yüzyüze görüştüğü adamlar bile azdır. Bu muhabbetleri çok yaptık onunla. Her aklı başında adam gibi rahatsız bu konularda. Bunu da eski konularda belirtiyor zaten.
Bu yazdıklarımın altında da, yani gazlamama olaylarının altında başka sebepler arayanlar varsa da bu saatten sonra diyeceğim bi çift laf varsa da onlar da "he hü"dür.
O yüzden, yani yukarıdaki salak saçma muhabbetlerden dolayı hep söylerim. Benim arabam en yavaş RS'tir. Denemek isteyen buyursun. :)