@i-vtec07 benim de tahminim o yöndeydi 1,5 boy falan atar diyordum ancak uzunda çok açıyor.. açmasa herhalde adı bmw olmazdı :D
Printable View
@i-vtec07 benim de tahminim o yöndeydi 1,5 boy falan atar diyordum ancak uzunda çok açıyor.. açmasa herhalde adı bmw olmazdı :D
Yanlis oldu. Alinti yaptigim videodaki arac Sifirdan kalkmiyor diyecektim o postta
lafları kes :). Annem benim söylemek istediğim şeyleri önce düzgün algıla ,eleştirilere açık ol . Sen ister bitane turbo şahinle kalk ister m3 ile beni bağlamaz . Sidik yarıştırdığın arabaya göre yorum yapıyorum . KALDIRAMIYORSAN ,kaldırdığın arabalara da dikkat et bari :).
Ben şimdi cc ile fd6 honda ile kalksam video'ya koysam çok abest bir şey olmaz ortada . Sana şu an kimse vaaaav leon'u geçmiş demiyor farkındaysan :).
Neyse iyi gazlamalar f30 cu kardeş :).
Gerekenlerin çoğu yazılmış, bana göre de normal sonuç.
Ayrıca 1 ile 3 serisi arasında öyle 150-200kg farklar Yok motor aynı olduğu sürece max 40-50kg oynar.
Benim corolla ile dr yazılımlı 1.2 tsi manuel golf denedik biz yazın, 50-160 arasında golf anlık kesiklik yaptı 1 boy önündeydim. Geçen akşam da Manavgat dönüşü fr denk geldi 60-160 da 4 boy kadar önümdeydi. Alanya girişinde konuştuk çocukla 140lık araba dedi hatta 125tir o diyecek olanlar için şimdiden söyliyeyim. Yani fr öyle sanıldığı kadar uçup kaçmıyor standart haldeyken. :)
Edit stock manuel golf7 1.6 tdi la denediğimde 140a kadar 2, 175 gibi 4 boy önünde oluyorum ben bu arada :)
Yakın bir zamanda leon ile veya 3.20 ile deneme yapmak isterim. Araç Leon fr 140. Ankara da ikamet ediyorum
320 ile denemedim ama önümde bastı bir kere güzel uzadı, fr ın yazdığım gibi pek şansı yok, 320d ilede yakın kalabilir 320i bence deneyenler vardır belki. benim araç yazılımlı 1.4 122 bu arada
320ied fr'ı zaten ayırır onda problem yok ama bu kadar fark banada fazla geldi,dsg scirocco ile arkadaşımla(320ied) defaalaarca denedik kısada ben kafa burun öne çıkıyodum uzunda o ayırıyodu, 150 liğin bu kadar geride kalması şaşırttı :)
Güzel denemeler olmuş ayağınıza sağlık.
3.20ied 0-160 16.xx civarında kadranda, defalarca denedik ortalamasını aldık. Leon Fr ında 0-160 18.xx muhtemelen ki bu sonuç normal görülüyor. Daha düşük süratlerden bassalar leon daha iyi tutunurdu f30 bu kadar açamayacaktı.
son videoda o açılma; ağırlık dezavantajının fr da olmasından kaynaklı diyebilirim. eşit ağırlıkta tutunuyorda uzunda yine f30 açıyor...
dün yaptığımız son kritikte benzin den kaynaklı +40 kglık ve fr da bulunan +80 kglık 2. kişi ağırlık avantajı olan leonun bu kadar geride kalmasına sebep oluyor. İlk videoya baktığınız zaman 80-170 bandında max 1,5 boy luk bir fark oluyor. bknz. 16. sn.