Makyajlı 118i'ye yetişirsiniz rahat, hatta zorlayacağınızı düşünüyorum, zeperfs'te öyle diyor403 Forbidden
318i F30'u geçersiniz, 418i Coupe ile dalga geçersiniz hattaBiz 1.2 TSI Chipli ibizada 4 kişiyken 418i ile oynamıştık, birkaç kez geçtik, ona rağmen hala akıllanmamıştı 418i sahibi
BMW'nin yeni 18i motorları, hiçbir araçta vaad ettiği beygir gücü kadar yürümüyor maalesef, ilk olarak youtube'da 11 snde 100, 8 saniyede 80den 120 yaptığını görünce ben de şaşırmıştım, deneme fırsatı oldu ve ben açıkçası octavianın zorlayacağını düşünüyordum, yanılmadım da, 130dan sonrası için de yapacak birşey yok, belki tdi 110 beygir olsa biraz daha tutunabilirdi. 6-7 boy biraz abartı olmuş hocam, sonuçta 31 bg fark olsa da 280 kglık bir hafiflik söz konusu, çok teşekkürler
Cam tavan değil de sunroof var, ayriyetten jantlar 18 inç, diğer yolcu arkadaşta 70 kg felan, dediğiniz gibi 1700 kg civarı ağırlık oluyor araçta, sonucu ben de normal buluyorum, bmw olmasının kaymağını 130dan sonra yiyor işte160'tan sonrası için deneme fırsatımız olmadı maalesef.