Aynı speclerde bi araba alıyım, ilk senle denicem zaten :D
Meshur olmanın yolu senden geciyor hahaha :D
Printable View
tamam beklıom :D
ızmıtın reklam panolarını ellerımızle kırıoduk hahahaha
tıpım deılsın yavrum :D ben sertlerden hoslanıyorum ;)
valla biz sadece dergilerden takip ediyoduk dragları hayran hayran inceliyoduk resimleri :D
hatta selcuk abi seni tuning türkiye drag star seçmişti hatta Short Shift in mi ne kırılmıştı .yaş ozaman 23 tü galiba hala dergide resmin var:)
unlu olmak ısteyen stpyı arasın:D yaslayan dragın ajda pekkanı olur:D:D
selcuk peynirli pogaca ismarliyimmi :D
Yaww bir taraftanda gercekci olmak lazım evet şimdi araba sayısı az ama kalite tavanda ozman filitre eksozla ayarsız kasnaklarla draga giriliyordu şimdi giren arabalardan birtanesinin hazırlanış maliyetine 2-3 tane araba alınır o yuzden şimdiki zmanın hakkını yemeyelim sadece eskisi kadar federasyon özen gostermiyor draglara olay bu bence acıkcası şimdi kim izler atmosferik 10 tane arabanın kalkısını acıkcası beni bayar :)
walla bızım arabalarımız hıc ole ayarsız kasnaklı felan olmadı acıkcası :) dynoda benım aracın ayarı tımınglerı savas ozgun aybek kaan tarafından yapılmıstı.
bevet bı yarısta ferruhu gecmısken 1-0 dı durum arkada lastık ısıtırken shıfterım kopmustu megerse tutya malzemedenmıs demır olmadıgı ıcın dayanamadı :D cahıllık ıste sımdı anlıyoruz hangısı kalıtelı dıye. ogun devam etseydım 1. olucaktım ferruh oldu cunkı :)
ehehe drag star muhabbetı superdı her ay bırını sevıp makara kukara karıstırıp yazıyolardı :D evde var resım eklerım onu :D
Hahahaha ne caktım sana selcukkkk stp killer :D:D:D:D:D
ahaha aynen kanka ama varya nasıl tırsıyodun :D:D:D cem bılgıc fena olmustu 2 kezde :D
korku ne kelime olm sen ne diosun izmir yarısına gitmişim arabam duzelmiş guclu arabalar yok kesin 1 olurum die gidiorum bi baktım sen :D butun hayallerim yıkılmıstı girmiyim diyodum nasılsa gecicek :D:D:D:D:D guzel gunlerdi kanka :D