Merhabalar TechTurkey ailesi.
Dostlarımız ile Yıkama için toplandık, 3 dakikada kurguladık 30 dakikada hazırladık.
#850R #S60T5-R #S60AWD #V40CC #S80T6
Buradan izleyebilirsiniz.
İyi seyirler.
Alternatif Link: Car Wash Meeting - VolvoClubTR - YouTube
Merhabalar TechTurkey ailesi.
Dostlarımız ile Yıkama için toplandık, 3 dakikada kurguladık 30 dakikada hazırladık.
#850R #S60T5-R #S60AWD #V40CC #S80T6
Buradan izleyebilirsiniz.
İyi seyirler.
Alternatif Link: Car Wash Meeting - VolvoClubTR - YouTube
İlk deneme için fena olmadı, daha iyi ekipmanlarla daha iyi videolar çıkacaktır illa ki@N_D_C850
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Olumlu/olumsuz görüşler için teşekkürler.
bahsettiğim gibi ilk denememiz. neyin nasıl görüneceğini anlamak amacıyla farklı far kombinasyonları, geçişler, trafikte kopmalar da oldu.
Ön plakasız 850 benim, plaka varken inanın çok daha çirkin görünüyor. Tampon büyük olmadığı için beğenmiyorum.
tabi ki herkesin görüşüne saygı duyar ve önerileri dikkate alırım. Teşekkürler
yanlis anlama soyleyeceklerimiz
Biz ne izledik? Yani arac ici kamera koyup Pendik Kadikoy yapsam sahilden benzer bir goruntu elde ederim diye dusunuyorum. Yikama esnasinda resimler ve videolar var sandim ilk yorumu okuyunca
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Bahsettiğim gibi ilk denemeydi, bizim göremediğimiz eksikleri gören gözlerden yorum bekliyorum. Yıkama alanında ikişer ikişer 7 araç yıkamış, ağzında sigara bir ben görmek videoda pek iç açıcı olmazdı![]()
Ayrıca ne mutlu ki 2 araç ile başlayıp 15 dakika da 7 arabaya çıkacak ve sahil yolunda video çekecek bir çevreniz var.
Daha güzel çekim örnekleri varsa izlemek isterim. 2. kameram da araç dışı olsa onu da çamurluk üzerine koyacaktım velakin araç içinde bile güzel bir kayıt elde edemedim. ilerleyen günlerde daha fazla araç ve ekipman ile deneyeceğiz.
Eğer önerileriniz var ise lütfen bildirin.
sünnet düğünüm geldi aklıma![]()
nickime kadar..
Üstad çekim 720p - 50Hz olarak yapıldı, sanırım videoyu düzenlediğimiz programdan kaynaklı veya Hz ayarından dolayı böyle oldu.
Konuyu açmamda ki sebepte video izlensin beğeniler yağsın diye değil, daha önceden tecrübe edenlerden fikir almaktı.
Ancak bazı dostlar olayı yanlış anlamış sanırım. Daha iyisini yapıp, bak biz bu teknikler ile bu cihazlarla vs. vs. yaptık dese de biz de teşekkür edip uygulasak...
Rahmetli Aziz Nesin' in bir sözü var buraya uygun ama en bilineni değil yanlış ta anlaşılmasın.
Konu benim için hal'en günceldir.
o aradaki yeni kasa beyaz volvo diğer volvolarn tüm asilliğini ağırlığını bozmş. çok boş ve sıradan duruyor beyaz volvo. bence o olmasa video daha kaliteli daha ağır olabilrdi.
Yıl 2017 Görüntü 144P, olmamış kurgunun yanında video kaliteside çok önemlidir. Yoksa video izlettirmez kendini ilk 5 sn de kapatırım.
Renault Sport
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)