|
|
#191 | |
![]()
Otomobil: Mercedes - Benz E class
|
__________________________________ "Roll the Benz"
|
|
|
|
|
|
#192 | |
![]()
Otomobil: S2000,EVO IX
|
|
|
|
|
|
|
#193 |
![]()
Otomobil: Corvette C6,E92 M3,TTS,997TT
|
Canberk cidden neden kendin surmuyosun arabani denerken ? Tamam manuel bilmiyo olabilirsin ama zevki sen al bari
|
|
|
|
|
#194 | |
![]()
Otomobil: Mercedes - Benz E class
|
__________________________________ "Roll the Benz"
|
|
|
|
|
|
#195 |
![]() |
Bu ne yav liseliler gibi kavga ediyorsunuz.
O kullanmis bu kullanmis ne farkeder,sonucta arabayla deniyorsun. Cikin kosun kim hizli gorelim. __________________________________ retro vwmk2 |
|
|
|
|
#196 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#197 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
amg m olsa type r ın yüzüne tükürmem 200 üstü giderken tek elle dreksiyon tutarım isterse yanımdan geçsin gitsin ne luzumu var bunu tartışmanın sn geçtin bn geçtim
![]() kafa kafaya tokuşturun bari kim ölmezse kazansın ![]() önce roll sonra kaza testi yapın bizde notlayalım burdan ... __________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
#198 |
![]()
Otomobil: Var
|
Canberk murat burak olum burayida tophaneye cevirdiniz ama mciler eksik aramizda
|
|
|
|
|
#199 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#200 |
![]() |
oha amg mi lan bu asduahduahsdu
|
|
|
|
|
#201 |
![]() |
kıng AMG
40 lıralık teneke honda __________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
#202 | |
![]() |
2 LT hacimde atmosferik olarak ne kadar iddalı olduğunu söylememe gerek yok herhalde.. Kendi hızında basılıyor demişsin ama Type-R vtec altı basmış ![]() Gideceği hıza kadar gidilsin in mantığını bir önceki mesajımda belirttim. Ayrıca kafa kafaya gidersin o zaman bakarsın duruma. Ki öyle bir durumda bile "2xx e kadar tutundum" dersin. Birkaç saniye önde git geçtim de diyorsun ama öndeyken ki hız 260 lara yakın, videoyu bir daha izle istersen
|
|
|
|
|
|
#203 | |
![]()
Otomobil: K20 Power
|
evet bizim için şuan düz yolda hızlanmak önemli olduğu için herşey bundan ibaret. bunula ilgili herhangi bir sorununmu var bozuk plak gibi her mesajında bunu yazıyorsun ..
__________________________________ 34 HDF 89 - n/a - Sold 34 JAD 41 - n/a - JRSC - Turbo - Sold 34 RED 16 - Turbo - Loading... İt ürür kervan yürür...
|
|
|
|
|
|
#204 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#205 |
![]()
Otomobil: K20 Power
|
hayır yani burası modofiye sitesi arabacılık ille deri koltuk sclass mercedes sahibi oluncamı olunuyor. Bu mantığı anlamış değilim.. Ben bundan keyif alıyorum yapıyorum yarışıyorum. otoparka bırkaıp hayatıma devam ediyorum . Bu kadar yani ... nedirki bu küçümsemeler laf sokmalar.
__________________________________ 34 HDF 89 - n/a - Sold 34 JAD 41 - n/a - JRSC - Turbo - Sold 34 RED 16 - Turbo - Loading... İt ürür kervan yürür...
|
|
|
|
|
#206 |
![]()
Otomobil: 07 S2K
|
Uğur vayiç görüyomudur bu konuyu acep
.hortingen.
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|
|
|
|
#207 | |
![]()
Otomobil: Evo IX
|
|
|
|
|
|
|
#208 |
![]() |
200-300 ne yaw bütün dünya 100-200 süresi üzerinde çalışıo bizim kamiller 200-300 e sardılar. Bide isteyen istediğine kullandırır arabasını E55 de süre değişmez şanzımandan dolayı ama manuellerde çok fark eder. Formulada da kimse takım menejerlerine ezik demiyor arabaları kullanmadıkları için. Düşünsene Christian Horner a ezik daha yaptığın arabayı kullanamıosun hala konuşuosun dediklerini.
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
|
#209 | |
![]() |
Başkasının arabasını kullanıp atar yapsa neyse dicemde adamın kendi arabası ister başkasına kullandırır ister otomatik pilot yapar ona kullanıdırır
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 07:05 ::::

Kendi hizinda bastir bi kac saniye onde git sonra gectim
birakin ozaman corvette de gidicegi hiza kadar gitsin kim geciyo demek istedim anlamadiysan 7-8 kere oku anlarsin demek istedigimi heralde.