sevgili Buğra Kunt'un #themakina kanalımıza misafir olduğu ve yeni 'Fiat 500X Cross Plus - Dizel & DCT' hakkında izlenimlerimizden bahsettiğimiz yeni video, yayında!
Link : Fiat 500X Cross Plus - Dizel & DCT | V-LOG - YouTube
sevgili Buğra Kunt'un #themakina kanalımıza misafir olduğu ve yeni 'Fiat 500X Cross Plus - Dizel & DCT' hakkında izlenimlerimizden bahsettiğimiz yeni video, yayında!
Link : Fiat 500X Cross Plus - Dizel & DCT | V-LOG - YouTube
Üstad yine güzel, kendi tarzınla anlatımın çok iyiydi,
çok keyif aldım, lakin 20 dakika falan olsa sanki daha mı iyi olurdu
biliyorum araç incelemesi yapmak istemiyorsun, lakin senin tarzın diğerlerinden çok çok farklı,
bu sebeple, en azından bu tür videoların süreleri biraz daha uzamalı diye düşünüyorum![]()
Eline sağlık buğra her zamanki gibi keyifle izledim..
Şunu demeden geçemiycem ses mühendisi deyince direk aklıma gelen sahne şu oldu![]()
Ses mühendisi
![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
tanıtım güzel olmuş arabada bence güzel..
donanımları fazla abartmamak lazım blind spot assistant kör nokta sistemi 50 dolarlık sonradan takılabilen bir sistem ki şu anda elimde mevcut 94 model sl takıcaz..
Lane departure warning ve adas türevi sistemlerde yani şerit takip çarpma engelleme falanda sonradan takılabiliyor hatta gelişmiş dvr kameralarda kendinden gelen bir özellik.
tabiki fabrikasyon gelmesi güzel özellikler ama bir araca çokda bana göre 20-30 bin tl değer katıcak özellikler değil.
o açıdan arkadaşın dediğine katılıyorum ederi 70 falandır ama türkiye ölçeğinde sanırım 100 civarıdır..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)