heeyyyy maşallah be dedim camera car en az 230 yaptı bı gosterdı ctr mıs hemde kadranı bıtırmıs ama ortada kımse yok seat aldı gıttı valla tdi powerefsane m3 yalan oluyor artık hahahahah
![]()
böyle trene can kurban hahahazaten m3 gözumden cok dustu artık gecmeyen araba kalmadı valla baskana
![]()
bu ne yaa nasıl oluyo böle? kadran bitirmiş ve araçlar nerede gerçekten inanılmaz bişi olmuş...
evet ctr sahiblerınden fanatıklerınden ve m3 sahıblerınden ve fanatikelrınden yorum beklıyor bu video ama profesyonel olarak bılgı sahıbı varsa bu sat kac hp olmus acıklayabılırmı 1.9 tdi 160 hp standartı herhalde 343 luk m3 gectıne ve 280 yapan ctr yakalayamadına gore sımdı bu 300 falan yaptı herhalde mantıken ????
valla izmirde bı arkadasta var 1ç9 tdş 160 lık chıple falan 190 cıkmıs cok ıyı yuruyen bır arac ben ondan sandım ama 2 bar da maşallah yani. 240 hp olmasını kılodan kazanıyor herhalde boyle gıtmesını
240 hp 600NM anlasılmadı galıba 1150 kılo arac ıle... 245 hp typerlar m3 le yuruyor typerın 2.5 katı nm sı var dıkkatınızı cekerım
Nasıl yeni kasa typer, ben farklı bir videomu izledim? videonun sonunda ctr'nin kadranı gösteriyo eski kasa değilmi?? kadranda 280i bile hafif geçmiş bir typer'dan bahsediyoruz bence 245 hpsi kesin vardır aracın belkide üstü..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)