Maşallah araç çok iyi. Video ve tanıtım da çok güzel. Sinan araç sahibinin sözünü kesmeden konuşmasına daha fazla müsade etti mi tamamdır.
Printable View
Maşallah araç çok iyi. Video ve tanıtım da çok güzel. Sinan araç sahibinin sözünü kesmeden konuşmasına daha fazla müsade etti mi tamamdır.
Maşallah. Harbiden zebani Evo :) çok güzel video. Keşke kadran videosuda olsaydı :)
Böyle bir arabanın,böyle mütevazı bir sahibi olması da ayrıca memnun etti.Güle güle kullanın.:)
Maşallah allah kaza bela vermesin.
41 yasında ve böyle bir otomobil sahibi olmanıza acayip imrendin.
Videoyu soluksuz izledim, gazlamanın başladığı kısımlarda elimi başıma götürüp "eyvah eyvah", "aman aman" diyerek tedirginlik yaşadım, ekran başında bile.. Siz epey soğukkanlı kalabilmişsiniz..
Sonuç olarak, samimi ve açıklayıcı bir video olmuş, araç da güzel bir araç, maşallah diyelim..
Keyifli video olmuş elinize sağlık , araçta çok güzel body kit çok yakışmış.
maşallah nazar değmesin.
inşallah sizin yaşlarınızda sizin gibi bu sevdamız devam eder. :) Güzel video olmuş beğendim. Sinan' da gayet güzel üstesinden gelmiş hem video'nun hem aracın. Boş muhabbet yok. Böyle devam otopark daha iyi yerlere gelir.
Elin hatunları nasılda vites atıyor.:D
Bu da başka bir zebani
Maşallah çok güzel bir evo güle güle kullanmak nasip olsun inşallah
maşallah harika bir araç gerçekten. havalar yüzümüze iki haftadır gülmedi sabırsızlanıyorum çekim için :)
Vıdeo harika olmuş.Elinize sağlık,kazasız sürüşler.
subaru sevgim her zaman ağır basmıştır ama evo da gerçekten efsane bi araç. aracınıza diyecek yok zaten ağız tadıyla binin
araba harika ötesi maaşallah kazasız belasız,
gazlarken her vites atışında direksiyon sabit kalmamış dikkatimi çekti, şükür kazasız belasız bitmiş çekim.
Harika bir video, keyif alarak izledim :)
Sinan abi Evo'nun hakkını vermiş, sizle beraber mütevazi, bilgi dolu, eğlenceli bir muhabbet olmuş. Allah daha iyilerini nasip etsin :)
Böyle bilinçli kullanıcıları ve can verdikleri güzelliklere saygı duyuyorum.. umarım sizin gibiler de yaptıkları makineleri kendilerine saklamak yerine bu tarz videolarla bizim gibilere örenek/vesile olurlar. Tebrik ederim kazasız belasız kullanın..
Tekerine zeval gelmesin :) kazasız belasız sürüşler.
derhal hanıma da izletiyorum. belki tekrar sti almama razı gelir, yoksa boşanmaya doğru gidiyoruz.;);)
allah kaza bela vermesin...
Türkiyedeki en beğendiğim araçlardan zebani kesinlikle baştan aşağı emek-kalite maşallah nazar değmesin :)
Maşallah Ozan abi muhteşem olmuş.
Çok keyifli bir video olmuş, aracınıza maşallah gerçekten.. Sinan abide gerçekten güzel bir şoför, zevkle izledim :))
çok keyifli bir video olmuş emeği geçen herkese teşekkürler
herkesin belirttiği gibi video çok keyifli ama ben eski STI'cı olarak STI videosunu sabırsızlıkla bekliyorum :)
video sonrası gaza gelip kapınızı aşındırabilirim :)
Aracınıza kocaman maşallah ...
Çok güzel bir araç, ne kadar keyif verdiğini düşünmek bile istemiyorum.
araç 10 ,çekim 10,kazasız belasız