subaru sevgim her zaman ağır basmıştır ama evo da gerçekten efsane bi araç. aracınıza diyecek yok zaten ağız tadıyla binin
araba harika ötesi maaşallah kazasız belasız,
gazlarken her vites atışında direksiyon sabit kalmamış dikkatimi çekti, şükür kazasız belasız bitmiş çekim.
Harika bir video, keyif alarak izledim
Sinan abi Evo'nun hakkını vermiş, sizle beraber mütevazi, bilgi dolu, eğlenceli bir muhabbet olmuş. Allah daha iyilerini nasip etsin![]()
Böyle bilinçli kullanıcıları ve can verdikleri güzelliklere saygı duyuyorum.. umarım sizin gibiler de yaptıkları makineleri kendilerine saklamak yerine bu tarz videolarla bizim gibilere örenek/vesile olurlar. Tebrik ederim kazasız belasız kullanın..
Tekerine zeval gelmesinkazasız belasız sürüşler.
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
derhal hanıma da izletiyorum. belki tekrar sti almama razı gelir, yoksa boşanmaya doğru gidiyoruz.
allah kaza bela vermesin...
Türkiyedeki en beğendiğim araçlardan zebani kesinlikle baştan aşağı emek-kalite maşallah nazar değmesin![]()
TT CTRCUF STILMS RC
Maşallah Ozan abi muhteşem olmuş.
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Çok keyifli bir video olmuş, aracınıza maşallah gerçekten.. Sinan abide gerçekten güzel bir şoför, zevkle izledim)
34TF3376 D16Y4 RED iES
34LA6012 B16A2 Sedan RED VTi
34YN4748 K4M HB RED Clio
34FFU95 D16Y4 RED iES
34RC7033 M42 RED E36 Coupe-34KV3945 M20B30 E30 Coupe
çok keyifli bir video olmuş emeği geçen herkese teşekkürler
herkesin belirttiği gibi video çok keyifli ama ben eski STI'cı olarak STI videosunu sabırsızlıkla bekliyorum
video sonrası gaza gelip kapınızı aşındırabilirim![]()
Aracınıza kocaman maşallah ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
araç 10 ,çekim 10,kazasız belasız
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)