yurtdışından araç alacak olsanız hangi ülkeden alırsınız?
Printable View
yurtdışından araç alacak olsanız hangi ülkeden alırsınız?
birde yazabilsem :D
Nissan GT-R Premium Edition als Sportwagen/Coupe in Riga
bildiğim kadarıyla bilgilerimi aktarmaya çalışırım bu taraftan araç alımıyla ilgili :)
Siyasiler "bizi kıskanıyorlar" der, işleri bu da. Halk nasıl "evet bizi kıskanıyorlar" diyebiliyor inanılmaz.
Kardeşim bu senin hayatın, görüyorsun işte kaçını dünya vatandaşı olup ne standartlarda yaşadığını...
Üzücü...
Adas sadece amerikadaki arac fiyatlarina bakarak bosa yasiyos diyosan cok gec kalmisin.
şöyle bişey düşünüyorum ilerde, anne de binebilsin diye
Mercedes-Benz S 63 AMG Cabrio 4M Key exclusiv beige VOLL MY201 als Cabrio/Roadster in Beckum
yakıtın pahalı olması daha büyük sorun
ülkemiz büyükler için vergi cenneti ,küçükler için sömürülme cenneti(yersen)
Biz parayı tl olarak kazanıyoruz,onlar $ olarak.Bizdeki güvenlik paket ies parasına Typer.İnsan hayret ediyor :D
ben erasmusu riga da yapmıştım ordaki fiyatlar da çoğu avrupa ülkesinden ucuz tabi 2.el 10 kusur yasında luks segmentten bahsediyorum
ben 2002 3.20i yi 2000euroya almıştım 7 sene önce
Olsun oyle demeyin biz osmanli olucaz vurucaz kirbaci :D arabalarimizin arkasindada "hYrh" yazacak borclar girtlak ama hayirli cumalar selamin aleykum
Araba fiyatlarimi tl ye cevirerek degilde, oradaki emekli maasinin araba fiyatina oraniyla bizim ulkede emekli maasina oranina gore hesaplayin
Asgari ücret buranın 3 katı arabalar 3te biri fiyatına. Aynı arabaya binmek için 6 kat kıçımızı yırtmamız lazım.