ibrahim maşallah...
saolun beyler tayfun valla ben arabayı alınca tesisat yerleri vardı ama tesisattan eser yoktu 85 96 senesinden beri bende her aracıma taktım satar iken söküp aldım hiç kimseye vermedim onlardan aldığım bas hiç bişide yok![]()
maaşallah gsi güzel yürümüş,,ama bertone ninde pek hakkıyla gittiğini sanmıyorum,,,geçenlerde koyduğun hgt ile olan rolinginde o bile bundan daha yakın gidiyo gibi geldi bana,,,,,ya hgt çok iyi gidiyo yada bu astra turbo pek iyi gitmiyo sanki,,,,hoş elbette her zaman arabadan arabaya fark vardır..bu arada hgt lede bu astra turboylada 2. viteste basıyosunuz dimi? senin aracında tam olarak neler var?.... ..tebrikler tekrardan.......
evet 2ci vitesde basıyoruz 4ve 5nadir kullanıyorum 3vites net 180kmh ulasıyorum oda yetiyor zaten arabadan arabayada fark var tabiki kimi sağlıklı kimi sağlıksız arabada eksantrik hariç herşey var
Maşallah SFI motor gerçekten bir başka zaten .. kazasız belasız![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
abı yanılmıyosam astra coupe'lerın(bertone) 2.0 ecotech N/A'ları da mevcut...
bu onlardan degıl demı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)