vay arkadas resmen gomdun hondayı. sonucta honda dedıgın marka dunyada bır cok ılklerı gerceklestıren teknolokı ureten buyuk marka.sadece otomobıl olarak bakıyosun ama otomobılde de bos bı marka degılkı. aslın pecocuya normal su yazdıkların :D
Printable View
Bir tanesini AGAOGLU birisini de HABAŞ ın sahibi aldımı tamam işte. 3. de Road Show car.
Eger yeni cikmis birseyi alicaksa marka onemli degil. Zaten kolleksiyonu varsa yine onemli degil. Emin olun paranin hesabini herkes bilir. Forumlara girenleride cok,illa burasi degil. 6speed yada ferrarichat vs vs de kimler kimler var...
Arac basarisiz ama yeni basladigi bir teknoloji,eminim ilerliyecektir. Icinde bazi parcalar ve ekran dahil civic...
Kilosu cokk agir,spor arac icin buyuk handikap. Ama zaman icerisinde gelisecektir...
Ayrica evo X yada baska marka,emin olun almistir. Her aracin yeri ayri... ama koleksiyonerlerin mantigi hepsinde farkli.
honda sever olarak ne olursa olsun bir honda asla 2 milyon etmez veren kişininde akli dengesi yoktur
nsx edece max para 500.000 tl dir.
2 milyonu buna vereni honda türkiye ceo su yapsınlar.
özel arabaymış falan filan seri numarası varmış abi 2.000.000 TL ya bitmeyecek param olsa almam yinede
beynim intihar eder verirsem .
:D:D
Olaya euro olarak bakin,tl cok degersiz oldugu icin rakamlar sacmaliyor...
zaten yurtdisi fiyati pahali,uzerine otv ve kur eklenince sapik fiyatlar cikiyor.
Bu aracin 911turbo ile ayni diyat degil,carrera yada amg gt ile ayni fiyat olmasi gerekirdi.
Ama tr de 2 adet degil 6-7 adet satar.
ya tamam Honda ama kült klasik diye bir şey duymadın mı hayatında? :)
Elanor mesela.. Sen o arabaya da "Eee? işin sonunda fort değil mi" mi diyorsun?
Dağlar kurdun yollar fortun.. hesabı :D
Elanor'a da toplasan çıkarsan sonuçta fort diyorsan bişey demiyorum artık :D
O da ford değil mesela bence.. O araba, Elanor.. Benim düşüncemdir tabi bunlar :)
ya da Messi ye sadece Barcelonalı bir futbolcu olarak bakamayacağım gibi aynı.. O Messi..
Ne varsa 90 larda var eskisine göre yenisini beğenemedim, ha güzel araç ama şundaki ruh şundaki albeninin bir tık üstü Ferrari F40 ona da boyumuz yetmiyor
Used Honda Nsx 3.0, , Germany, 201 kw (273 HP), Red, Coupe, Petrol, Manual - OOYYO
Eski nsx ama... Az oldugu icin. Bu suan guncel,limitli degil,siparis et ve al...
Rakipleri belli...
Avrupa'da da fiyatlari turbo S ile ayni. 488'den az ucuz...
Yani kazanma sansi yok.
Adet olarak evet onlar kadar satılmayacaktır ama bu da NSX e avantaj sağlayacaktır bence..
Ne kadar az, o kadar değerli..
Hele ki 2 yıl sonra üretimi bir anda dururursa Honda, o zaman Türkiyedeki S2000 etkisini, NSX dünyada yapar.. Kıymet artar iyice..
O modelin öyle bir efsane marka algısı var ki, onu öyle kolay kolay söndüremezler..
yanlış düşünüyosun eger ki iki sene sonra bu araç uretimden kalksın esas ozmn yıkım olur bu model nsx e. çok üretilip çok satmalı ki efsane olsun. servis alınamayan yedek parça bulunamayan efsaneyi kim ne yapsın.
aracın fiyatı bariz pahalı ne teknoloji olursa olsun, sonuçta rakiplerin belli ve rekabet etmek istiyorsan bir japon markası olarak avrupalı rakiplerinin fiyatının bir tık altına girmen lazım bakınız gtr. yeni nsx in ingiltere satış fiyatı mclaren 720s sanırım oda yeni çıktı onunla aynı. şimdi bi durup düşünür insan dimi :)
Ben durup düşünüyorum da senin düşünmediğin çok belli.
Ekonomi yasalarını yeniden yazdır sen madem o kadar biliyorsun?
Aston martin vulcan neden 24 tane yapılacak sadece..
Bugatti firması Veyron modelinden neden 450 tane üretti ve üretimi durdurdu?
Ferrari firması LaFerrari markasından neden 499 tane üretti ve artık üretmiyor.
Canları öyle istiyor diye, Uyuzluk olsun diye mi :)
Durup bi düşünmek gerek haklısın. Ara sıra sen de düşün, kendine soru sor ama azıcık araştır da. İnternet gibi bir şey var elinizin altında.
2 yıl sonra üretimi bir anda durursa yazıyorsun sonra limitli üretim araçları aynı kefeye koyuyorsun ne kullanıyon sen allasen azcık yazdığını anla hadi okuduğunu anlamıyorsun nası bi kafa var sende anlamış değilim. adamlar daha başında kota koymuşlar bu kadar üreticez demişler, sen nsx için bu şekilde mi bir yorumda bulundun?
Yahu lımıted uretılıcek dıye çıkan orneklerı ver me ama,yanlıs yapıyorsun...
Yanı bu araç sadece 499 adet uretılıcek dıye çıksaydı,1 hafta surmezdı bıtmesı.
2 sene ıcınde ansızın uretımı kesılırse,anla kı bır sorun var.Ya tutulmadı yada sureklı problem yarattı demek.
Ayrıca efsane algısı lımıted serı ıle olur. Bak LFA cok basarısız ama pahalı,neden?Lımıted cıktı dıye.
Fakan ornek verdıgın LaF,Vulcan vs klasman cok yanlış.
NSX,GTR sınıfında bır araç. SS olma cabası var ama bu sınıfta kılometre tasları var.
Fıyatı 720S cıvarında degıl, 991turboS cıvarında.
Ayrıca fıyatı gectım,başarısızda bır araç.1800+kılo pıstte ne basarısı elde edebılır kı zaten...
Ayrıca lımıted araçları alanların cogu yatırım ıcın alıyor,marka sevdası ıcın degıl.
Ama 2 sene sonra ansızın kesılırse,bu uretım ıcın sıkıntı demek.Ha bak uzun vade de dedıgın doğru ama en az 5-7 yıl fıyatları yerlerde surunur... Avrupa pıyasası cok secıcıdır bu hususlarda.
Edıt neden yok?
i8 şu araçtan daha özel ve ezici bir şekilde güzel..
su limited olayini yanlis anlayanlar bu videoyu izleyebilirler
Ferrari 599 GTO // Carl Hartley - YouTube
Onu bun bilmemde şu arabanın tanıtımana harcadıkları bütçeyi bugüne kadar hiçbir aracına harcamadı Honda...
Almayi dusunuyordum gercekten - hatta tasarimi cizen hanimefendi ile ringde konusma sansim olmustu - amma velakin 193 bin eurodan baslayan fiyati burasi icin bile asiri oahali :(
Bu hondanın götünü kaldıran bizleriz 35 e ies satılıyor bence fiyat makul :))
Turkıye fıyatında sorun yok,ekstra kar yada fıyat koymamıslar....
Otv mız sagolsun....
Malesef o yasayıda adamına goreye uydurdular....
eski nsx,mclaren f1 in üretilme sebebiydi,yeni kasası eski kasanın ünü'nü artıracak bence. atmosferik 4.0 litre,litre başına 130-150 hp veren bir makineyle gelse,amerikada ciddi satardı diye düşünüyorum,eski kasası bu kadar mekanik,sürüş zevki odaklıyken,bu kadar köklü bir değişim yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Canından çok hondayı savunmak.. Honda fanboyluğu cidden çok komik.
teşekkür ederim. sesi güzel ama öyle inanılmaz değil =)
teşekkür ederim.
teşekkür ederim. bence daha çok keyifliydi.
4 tane satılmış :) Acun Ilıcalı ve Vural Ak almış. diğer 2 tane müşterisi gizleniyor.
teşekkür ederim.
yahu ne güzel yazmışsınız :) ben 150.000 euroya hanımına çanta alanı ve 1 milyon liraya koluna saat takanları canlı olarak gördüğüm için çok önemsemedim fiyatını :)
:)
savunduğum için değil ama kısa bir şey söylemek istiyorum; NSX bir hypercar statüsütünde. var olan teknolojisi de bir çok hyper ve supersport otomobili maalesef üzer. lansman boyunca otomobil ile ilgili çok şey duydum ve yakından inceleme fırsatı buldum. bu otomobilin Honda ile bir alakası yok :) Honda'nın da bu otomobili satma gibi bir iddiası yok.
hypercar iddiası biraz fazla olmamış mı başkan?
laferrari
porsche 918
mclaren p1
bugatti chiron
pagani huayra
koenigsegg agera r..
yukarıda lig nba gibi =)
Dünya literatürlerinde var olan otomotiv duayenleri hyper car olduğunu savunuyorlar. bu araç, GT-R gibi otomobillerle kıyaslanmayacak kadar ABİ görünümlü :)
ben fiyatına bakmam, param olmadığı için boşuna çenemi yormuyorum bu tarz otomobillerle. alınır mı, alınmaz mı, yakıt tüketimi nasıl, vergisi nedir vs... konular bu otomobillere göre konular değil. alan adam o bahsedilen konulara inanın bakmıyorlar :)
Bugra,gozum,hyper fazla olmus. 991TT cig cig yer bunu,488 in lafi bile olmaz :)
Buğra yanlış anlamada, bu araca teknolojik diye hypercar diyemeyiz,
şuan dünya üzerindeki en teknolojik araçlar Tesla'lardır sanırım,
oldukça hızlı ve güçlüler, ancak hiç kimse Tesla'lara SS, hypercar vs. diyemez,
Nsx'i bende çok beğendim, lakin ayaklarımız yere baslamalı
valla yurtdışı testlerde ben hiç üst sınıfla karşılaştırıldığını görmedim genelde gtr ile karşılaştırılıyor hatta bi çok süpersporda eziyor falan.
gt-r'ın nerdeyse 2 katı fiyatı var azıcık abi olsun ama pistte işi zor abiliğini gösteremez gibi..
parası olan alsın güle güle de kullansın ona lafımız yok ama gerçekten 2 milyonun karşılığı bu olmamalıydı =)
5 serisi 400.000 tl olmuş bu gidişle onları da konuşamayacağız zaten bu ülkede araba her geçen gün fersah fersah lüksleşiyor..