|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: SPOON CIVIC
|
![]() ![]() ![]() AB - MOR http://www.youtube.com/watch?v=JWat3b6Jx0c AB - TS http://www.youtube.com/watch?v=nn34p3DWpJU AB - K http://www.youtube.com/watch?v=q7CJFyyghV4 AB -VBC http://www.youtube.com/watch?v=8UOO-ZjXieA başka video ceken varsa ekleyebilir. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
özellikle bizi çagırıpda gelmeyen jv vtece tesekkur ederizz.
__________________________________ FaRkImIz TaRzImIz ![]() MOTORDA JÜBİLE TABUTTUR!!!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
ben geldim burak herkezede söledim otobanda buluşalım die ayrıca ben yola çıktıımdaki ilk telefon görüşmesinde sen ve emreninde orda olduğu belirtildi ve ben bunun üzerine oraya gittim ben geldiimde siz gitmiştiniz
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Umut sana o kdr telefon açıldı tamam gelicem diyosun sonra ben burdayım diye haber gönderiyosun ayıp yaptığın öğlen dediklerini unuttun galiba Up bekle bekle dedin ama gelmedin
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: suzuki swift 4x4
|
masallah ab ye dyno da en guclu yolda da en hızlıymıs.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ZZE121 / EE111
|
gordum sızı kacaklar
opette
__________________________________ 1999-2004 Toyota Pro.Technician 2005-2009 Honda Silver Technician 2009 - LandRover & RangeRover Diagnosis Technician |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Misafir
|
kim açtı melih burakmı açtı senmi açtın yada emremi açtı? ilk olarak olarak sahrayicedide gidilmiş burak ve emrede oraya gitmiş bna kimse bu konuda bişey söledimi? ben erken shelle gitseydim siz sahrayiceditte olcaktınız tutki karar deiştirilmedi ben shell e gitsem sizi orda beklicektim ve siz o sırda sahrayiceditte olcaktınız oraya gidilio die bna haber verildimi ? ayrıca ben yola çıktıımda emre ve burağın orda olduu sölendi bnde bunun üzerine oraya gittim ama gittiimde yoktunuz sonradan biz burdan shelle geçiyoruz die bna söledinizmi? yinede ben suçluysam eywallah...
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir
|
kaçtı dedin demedim zaten yerle ilgili aksaklıkları niye bna bildirmiosunuz? yada nie gruplaşma oluo ? ben oraya eğlenmeye beraber olmaya gidiorum ayrıca yine söylüyorum burak ve emrenin orda olduğu sölenildi bnde oraya geldim ordan shelle geçtiklerinden haberim yoktu sooradan oraya gittiimde öğrendim bna haber verilmedi bu konuyla ilgili ondan soorada kimseye ayıp olmasın die telefonda tamam ben otobanda kenara çekip bekliorum o zaman kim gelirse ordan çıkarım dedim ama bu konuşmaların hiçbirini sizinle yapmadım arayıp sordunmu bna nerdesin biz buraya gidioruz veya biz şurdan çıktık buraya gidioruz sende gel die ben nerden biliim sizin önce oraya gidip soora dier tarafa geçtiinizi biyere gittiinizi öğreniyorum bnde oraya gidiorum soora dier tarafa geçtiinizi öğreniorum ama bunların hiçbirini bizzat sizden öğrenemiyorum sorun burda
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
umut bunları yarın yüzyüze konuşuruz ?????? burak ile telefonlaşırsan bi yerde buluşurzz. |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Misafir
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: jazz
|
aahha mşllh. hepsinde saç jant var
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Civic Sedan + 205 1.6GTI
|
Bütün araclara ma$allah ama AB'ye duble ma$allah...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Ve sword vtec iyle geri döner tartışmalar biter
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
ah UL Vtec ah
ne diye sattım ben seni
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: mirafiori 2.0TC, Coupe V8, pinto mjet : ))
|
inşallah sword la tekrar denememde biraz daha yakın gitmeyi başarıcam
çünkü 3-4 kere denedik ama yinede jv ile yürürken gösterdiğim pilotajı gösteremedim
__________________________________ Double R
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Clio RS
|
hepucune maasallah
![]() kornalar cok hizli calinmis.birz adaletsiz olmus. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: SPOON CIVIC
|
egvtec bende yok kanka
![]() chaylak eyvallah dostum 3rk4rn güzel cümle ![]() xor nie sattına üzülon kareşim bıkmadınmı bana gecilmekten subaru iidir![]() k0213 sende suc yok furkan benle denerken kvtec bana kıyamıyo eski dostum ![]() iyyn rs evt hızlı oldu heyecan dan ama herkes 2de basıo zaten
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |