Ya kardeşim git işine biz muratla neden denedik sen biliyormusun konuları bilmeden neye sarıyorsun.
Kısa olmadan nasıl geçerim ben o adamı aklın alıyormu.
Printable View
emeğe saygı, maşallah vteclere :)
Sword yazsana olm şuraya durup dururken sinir oldum. Hay sokim vtec ine ya denemez olaydım.
sakin yav ortada bi durum yok durum olan arkadaş birazdan yazıcak konuya dimi sayın jv:)
bu sene havalardanmıdır nedir cok değişio arabaların gidişi:)
yaza doğru dereceli beyin planım var kısmet olursa ozaman 220 yi geceriz tayfuncum:)
acık acık yazim burdan:)
erken startlar guzel:D ama genede ab alır belli,kı cok normal.. motor gucude cok ıyı cıkmıs... en guzel ve net kvtecle denemesı olmus yalnız..:D
way be murat abi roll warda çağırmadın =)
Maşallah zıvortum ;)
Benle olan denemenden sonra iyileştirme yaptınmı aracında yoksa aynımı dün mc'in orda sordum ama karambole gitti sorum kalabalıktan.
Jv Umut ile denedin mi ?
Sezonu kapattık hadi hayırlısı olsun. Seneye bekleriz herkesi.
jv ile denedikte video yok cok yakınız sadece 5 te az önde oluyorum.
arabaya bişe yapmadım yapınca ilk senle deniyelim :)
bugun içini hallettin konsolu koltukları döşemeleri taktım çok şükür. tampon kaputu boyatayım o esneda farlarıda halledicem önümüzdeki hafta sonu bitiricem inşallah ondan sonraki hafta içi deneriz sen ben çıkarız sessiz sedasız deneriz.
ve bugun rolenti motorumuda değiştim egzantrik var diyenler çok hayal kırıklıgına uğrıcaklar. boncuk gibi çalışıyor :D
Jv de kısa varmı peki ?
evet kısa var şuan arabada ab ile denemelerimiz çok zevkli oldu en yakın zamanda video çekip koyucaz siteye :)
saolasın:) takıldıı fazla olmadı artık geliştirmeye çalışıcaz :)
Vtecciler olarak biz JV nin setuplarını yakından takip ettik. DAha sonraki denemelerde JV ve AB vteclere K ve TS olarak ne kadar dayanacağımızı gördük.Seneye çok daha güzel olacak inşallah.
JV vtecte kısa 17 Kasımda Takıldı.Bundan bizim haberimiz var. Bu güne kadar hiç söylemedik umut kardeşim seneye çok daha iyi bir setup çıkartacak inşallah. Hep beraber yazın güzel güzel deneyeceğiz.
bende ecu yok arkadaşlar bu arada varsa satan almak isterim ama:)
Aynen bende ecu almak istemekteyim.
Kafamdaki setup
B16B piston veya daha yüksek bir sıkıştırma.
Stage1 egzantrik
Ecu
Masallah tum Araclara.AB`ye birkez daha masallah cook cok guzel gerek gercekte goruntusu olsun gerek dyno dayde cikarttigi gucler olsun,gerekse gidisi (Y) masallah.
ben deneme aşamasında olduğu için fazla dillendirmek istemedim ters tepki yapsaydı çıkarcaktım açıkçası ama bi ecu ile güzel şeyler yaratıcaını düşünüorum ve çıkarmamaya karar verdim o yüzdende artık kısalı jv inşallah ecu gelince dahada ii olucak :)
E o zaman
kısasız vteclerde KİNG TS
kısalı vteclerde KİNG AB
oluyor :)
Nerde bu dyno videoları bekliyoruz.
hepinizi geçerim uzunda :)
beni gec kanka s14 le bekliom seni:)
sök turboyu gelim:hahaha: aslında nos basıp senin aklını almak varda kıyamıorum knaka :)
biz vtec istioruz nissan tanımayız :)
JV nin içinden 2 video.
14122008.3gp - 0.58MB
14122008_002_.3gp - 0.24MB
Tek rakbim AB :D:D:D