furkan eklesene msn e
team1907@yahoo.com
Printable View
furkan eklesene msn e
team1907@yahoo.com
cem ekledim ;)
Vtec Kingleri bekliyorum kısalı veya kısasız!!!
bende 168.5 hp yim ve alayna gooooooo!!
arkadaslr bende kısa takıom 35 R 9057 vtec kınglerı ebnde beklıyorum bakalım kım daha ciğerli umut cıgerlı dedık araban hatta sana kısa var dıyenlere de bılmeden sende kısa olmadıgını savunduk arkadsım tesekkur ederız yuzumuz kara cıkarmadıgın ıcın.
Kısasız vti ile denemeye gerek yok arkadaşlar..
arkadaslr bu arada rollıng nıght olamsın bu denemelerın adı bundan sonra kuralsız rollıng olsun!!!
konulara bakıyorumda gıder yapan yapana :) noldu boyle yaw o buna bu ona... :)
offf konua bak içimin yağları eriyo okudukça:(
kısalı vtecler-rakıp arayan 306 lar-uzunda uzayan 206 lar offfff offff:D:D:D
ben hepinizden daha uzağa işerim :) halen sidik yarışı yapıyoruz beyler bırakalım hırsı kimde ne varsa var arabasına güvenen dener denemez laf sokmaya atmaya gerek yok artık.
Kısalı kısasız stok - dolu atmosferikteki araçlar bekleniyoo UP tarafından :D
maksat muhabbet deılmı hadı yapalım bı rollıng:)
emre egzantirik vtecı delıye cevırır.
Emre vteclerle ne uğraşıyorsun typer kesmiyor seni :D :D
vtec 106 yı sonra 306 vtec i sonra hepsi vtec i :D
benım arabam yatıo arkadaslar makınem acık. ısıde uzun benı beklemeyın :)
bi çözümleme yaptım :D
sword'la emre(306) kafa kafaya gider diyorum yenişemezler.aralarında boy olmaz kafalar gidip gelir. iddaya giren :D
[QUOTE=göki;479105]bi çözümleme yaptım :D
sword'la emre(306) kafa kafaya gider diyorum yenişemezler.aralarında boy olmaz kafalar gidip gelir. iddaya giren :D[/QUOTE
306 şaka yapabilir kanka:D:D
306 dan yana benim oyum denemesi bedava :D
[/QUOTE
306 şaka yapabilir kanka:D:D[/QUOTE]
yok şaka yapamaz abartmayın o kadar da ben denk giderler diyorum muratta kısa oldugu iin viteslere göre kafa çıkarmalar olucaktır topspeed de denk yada ufak kafa çıkabilir 2 taraf açısından ama öle şaka yada 2 tarafda birbirine boy yada boylar çıkaramaz.Bu benim düşüncem 2 taradında gidişatını bildiğim için