+182.8 :D
göki sen şu 106 ya bi dokun en sihirlisinden;)
Printable View
sıkıntısı var kanka 7 aydır urşıyor serkan bi dikiş tutturamadı çok şansız yavaş yavaş toparlanıyor hakkı değil bu gidişat zamanla oturtucak inşallah.
ibo benim dilimde tüy bitti aylardır ilk günden beri dinlemedi beni diretiyor yinede ama oda haklı harcadıgı para azbuz para değil. bende olsam aynı şeyi yapardım ama zararın neresinden dönersen kardır diyede bi laf var madem geçmek istiyosan.
ahh zamanında koymadıkki bi kısa bi egzantirik
ciddi hızlı olur öle bi 106 yani 306-sword yakın diosanız o dedikleriniz olan 106
swordun şuanki haline şakanın babasını yapar
306 yı tanımadğım için sword üzerindn yorum yaptım
kusura bakmayasın muratcım
106 evet gitmesi gerektiği gibi değil belki de 306 da oldukça iyi gidiyor typer la denemişlerdi videoları yokmu ?
Dün aracı kullandım aracın gerçekten iyi gidiyor Bro stock olmasına karşın maşaallah..
Ama gelelim sadete hafta içinde bi deneme yapalım aramızda ufak çaplı anladın sen kalabalığa lüzum yok 3 araba yeteriz..
Ama sen geçemezsin beni :D ( içimde kalmasın ) eskisinde geçemedim yenidemi geçiceksin :D :hahaha:
Beyaz iyi yürümüş zaten Dyno sonucundada iyi ..Sürende hakkını verince sonuç doğal ;)
konu dışı ama vtecle ilgili bi soru sorayım hazır vtecli arkadaşlar konuyu takip ediyor.
füme vtec in boya kodu lazım.
B16A2 :) up ile dün akşam denemek isterdim opetteki baskın olmasaydı vtecler gelecekti yanınıza. ama kısmet olmadı.
JS - UP video konusu silindi :)
olm hatlar karıştı :D ama up geçiyo gene videolar var ekler melih birazdan sırayla geliyo
UP 1de basıp geçtim diye bu video'yu koyuyosa komik olur :D
Zira JS gerçekten iyi giden bir araç videodaki şekilde 306 açamaz JS'yi o şekilde
2 de aşğa çekerse o kdr 1 e alıp basar napsın durumu gene ben pek biliyorum Up sahibi yzar ama 2 de bastıklarında geçiyor Up..