maşallah kardeş...yeni izleyebildim videoları....çok iyi gitmiş....stock motorda baya başarılı bir noktaya gelmişsiniz...güle güle kazasız belasız iyi günlerde inşallah....integra gibi ihtiyar delikanlı için hiç de fena sayılmaz :)
Printable View
maşallah kardeş...yeni izleyebildim videoları....çok iyi gitmiş....stock motorda baya başarılı bir noktaya gelmişsiniz...güle güle kazasız belasız iyi günlerde inşallah....integra gibi ihtiyar delikanlı için hiç de fena sayılmaz :)
Şarkının ismi :
The Qemists- Stompbox (Spor Remix).mp3
NFS nin yenisindeki şarkılarından ;)
Ozdin üstad
Uzun süredir yoktun ortalarda ,teg konusu olunca sen ve ben genelde hemen bakardık 4. sayfada çıktın kaşıma :)
turbodaşım olarak senden duymak bunları çok hoşuma gitti teşekkürler..
saol temenni ve tebriklerin için..:)
hep buralardayım aslında...yani sürekli aktifim....denk gelmemiş olabiliriz....hala integra konularının müdavimiyim yani :)))))))))))) .......
basınçtan kırılmıyor bizim tegler kolay kolay tabi b...kunu çıkarmamak kaydıyla....ama benim başımı yiyen detonasyon veya kötü benzin konusu önemli.....aman avansa dikkat diyorum :icon_tup:
guzel deneme olmus korhan arkadasımızın arabası guzel bende denemıstım guzel bı gece olmus tebrıkler
http://videos.streetfire.net/video/T...gRa_206390.htm
buda ılk vıdeonun dısatan cekılmıs halı.. ıyı seyırler :D
hehehe :) o yorum yapan kardeşe yazıcaksın aslında hemen cevap olarak.
thats the way we see things :cool:
Bugece Impreza tayfası olarak çıkıyoruz.Teggy denemek isterse bekleriz.Mechanicer'den bana ulaşabilirsin.
çok deli gidiyo maş..
teg e masallah...tamamen stok motor mu? yoksa conta var mı?
ok arıcam halı saha macım var 10:30 da gelıcem ararım senı... :D
mas korhan bı nefıs bır gıdısı var aracın bızzat canlı gordum zaten tekrar tekrar mas:)
servet senın aracında mas kardesım yenı lakabı sanırım saka makınesı olmalı :D
abi sonunda akwuştun istediğine hayırlı olsun kazasız belasız inş :)