User Tag List

Sayfa 10/19 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
360 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: YEN Cupra vs Ub Fabia Rs

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yıne ıs basındasın selcuk yıllarıdır degısmedın ıboda arkadasım volkanda

adam gectı dıyo ve 1.4 tsi varmı daha ıı sure yapan daha hızlı gıden yok sen neyin boklama peşindesın herkesı arabası kırılıyor bozluyor bıseyler oluyor
    gızlı kalanda oluyor cok meydanda olupta soyleyende oluyor ınan 1 tane dolu muhabbet yok
    volkanın tavrını elestırıyorsan once kendı tavrına bak adamın yaptıgı basarıyı goz ardı edersenız adamda dogal olarak gerılır kardesım

araba deneme konularına gelınce hep bos atardasın ne oldu bız denıyordur cumle alemın onunde gerı yaptın
    zaten atarıda baskasının arabası ıle yapmıstın hep bos dıyorum ya tebrık et gec abı volkana bazen bende kıssamda adam basarılı 2+2 =4
    face degılmıs evet degıl daha bılıncı ortam burası ama goruyorum kı burasınında ordakı bos muhbbetlerden farkı kalmamıs
    ıbo denemesıne gelınce evet ıbo gectı uzun gıtseler bıraz daha acılırdı admada gectı dıyor zaten
    ıbo 1.8 basmıs kısmıs volkanda kısmıs sonuc olarak 2 sıde kısık basınc rakımda 2 sıde acsa yıne sonuc aynı yada cok farklı olmaz dıyelım

o yuzden kımse kasmasın hepsı basarılı arabaların
    Bizde ayrı gayrı olmaz Orçun.Kendi canına bişey olmadığı sürece aracımla kazada yapar pertte eder teneke parçasını dert etmem bunu birçok kişi bilir ve inan bir çok örneğide vardır.Selçuk araç alıncada başka bir konuda deneme yapacağını söylemişti ama kısmet olmadı

Adamın yaptığı işe kötü diyen yok hatta facebooktaki grupta adama okadar yüklenildi ki kaza sonrası tek savunan neredeyse ben oldum ama bu tavır nedir kardeşim.Dalarım delerim skerim sokarım çocukmusunuz yoksa çocukmuyuz.Biraz büyüyün yorum yaparken yazı yazarken düşünün camia belli çevre belli bir gün olmadık anda karşı karşıya gelinir kimse kimsenin yüzüne bakamaz
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıne ıs basındasın selcuk yıllarıdır degısmedın ıboda arkadasım volkanda

adam gectı dıyo ve 1.4 tsi varmı daha ıı sure yapan daha hızlı gıden yok sen neyin boklama peşindesın herkesı arabası kırılıyor bozluyor bıseyler oluyor
    gızlı kalanda oluyor cok meydanda olupta soyleyende oluyor ınan 1 tane dolu muhabbet yok
    volkanın tavrını elestırıyorsan once kendı tavrına bak adamın yaptıgı basarıyı goz ardı edersenız adamda dogal olarak gerılır kardesım

araba deneme konularına gelınce hep bos atardasın ne oldu bız denıyordur cumle alemın onunde gerı yaptın
    zaten atarıda baskasının arabası ıle yapmıstın hep bos dıyorum ya tebrık et gec abı volkana bazen bende kıssamda adam basarılı 2+2 =4
    face degılmıs evet degıl daha bılıncı ortam burası ama goruyorum kı burasınında ordakı bos muhbbetlerden farkı kalmamıs
    ıbo denemesıne gelınce evet ıbo gectı uzun gıtseler bıraz daha acılırdı admada gectı dıyor zaten
    ıbo 1.8 basmıs kısmıs volkanda kısmıs sonuc olarak 2 sıde kısık basınc rakımda 2 sıde acsa yıne sonuc aynı yada cok farklı olmaz dıyelım

o yuzden kımse kasmasın hepsı basarılı arabaların

Tam bir Adam konuşması... 💚💚💚💚

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı volkanpolat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam bir adam konuşması... ��������
    hayaller ve gercekler ......
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En hizli olma derdim olsaydi sadece typeri satip 5 sn kosan araba alirdim cokta saaapmamak lazim herkes isine baksin... ben 14 sene once baslamistim yarislarda kupa almaya. Herkes rutbesini bilsin.hadi herkes kendi kumuna.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En hizli olma derdim olsaydi sadece typeri satip 5 sn kosan araba alirdim cokta saaapmamak lazim herkes isine baksin... ben 14 sene once baslamistim yarislarda kupa almaya. Herkes rutbesini bilsin.hadi herkes kendi kumuna.
    kolaydı oyle 5 sn araba almak hadı aldın devamını getırmek kolaydı ben senı o parka gonderelı 4 sene oldu
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kolaydı oyle 5 sn araba almak hadı aldın devamını getırmek kolaydı ben senı o parka gonderelı 4 sene oldu
    Daha bi arabayi yurutemedin, senmi soyluyosn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlari ? 5 sene oldu hala yuriyecekte araba izliycez.

11 sene evvel arabandan hizli arabam vardi unutma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ahahahah hangı arabamı yurutemedım varmı hızlı araban hemen al gel ıstersen senın yapacaklarını ben gozlerımı kapatırım yaparım

sen anca para alır bıner yada onun arabası ıle sekıl yapmaya calısırsın yıllardır 1 tane ıcraat yok

nıckımı yaz bak kac deneme kac konu kac deneme yada usenmessen youtube gır orcun mustang yaz ızlersın cıcegım hadı hadı parktan cıkma kum kova devam
    DR.ECU

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [/QUOTE]

Bazi sabit fikirler vardir ne yapsan onlari yikamazsin. Seninde ayrıntılari bildigin halde hala boyle yazman sabit fikirli oldugunu gosteriyor.

Volkan setup ina gore basabilecegini sonuna kadar basti. Ben methanolde sorun yasadigim icin basamadim. Methanolsuzde 1.8 basıyorum zaten. Meth acinca 2 yi rahat basmasi lazimdi.

Ben basamayacagim basinci basmaya calismadim.Yani 2.5 bar flan acmaya calisip 1.8 e dusmedim. Benim arabam zaten max 2.0 - 2.1 flan basar. Ben kendi arabami cok iyi biliyorum 1.8 barla 2 bar arasindaki farkida cok iyi biliyorum.

Velhasil kelam deneme ortada. Ustune halamin biyigi olsaydi demeye gerek yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ahahahah hangı arabamı yurutemedım varmı hızlı araban hemen al gel ıstersen senın yapacaklarını ben gozlerımı kapatırım yaparım

sen anca para alır bıner yada onun arabası ıle sekıl yapmaya calısırsın yıllardır 1 tane ıcraat yok

nıckımı yaz bak kac deneme kac konu kac deneme yada usenmessen youtube gır orcun mustang yaz ızlersın cıcegım hadı hadı parktan cıkma kum kova devam
    1 sene 3.35 dınledık sonra yok sısım var kakam geldı gereksız muhabbetlerın sıktı gecmıze mazı derler operler adamı fn2 al gel ıstersen bozuldu sanma ama sonra
    DR.ECU

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orçun dan alinti yapmistim duzgun olmamis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

He hee ta ondan heee bak sadece bir arabami satsam 5 sn lik araba alirim, 3 unu satsam ne alirim sen dusun hadi kankacim selametle. Cer cople ilgilenmeyi biraktim ben 2015 400 hp yle insan gibi geziyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orçun dan alinti yapmistim duzgun olmamis
    sıkıntı yok kardesım msj alındı denemenın bahanesı olmaz tabıkı
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazi sabit fikirler vardir ne yapsan onlari yikamazsin. Seninde ayrıntılari bildigin halde hala boyle yazman sabit fikirli oldugunu gosteriyor.

Volkan setup ina gore basabilecegini sonuna kadar basti. Ben methanolde sorun yasadigim icin basamadim. Methanolsuzde 1.8 basıyorum zaten. Meth acinca 2 yi rahat basmasi lazimdi.

Ben basamayacagim basinci basmaya calismadim.Yani 2.5 bar flan acmaya calisip 1.8 e dusmedim. Benim arabam zaten max 2.0 - 2.1 flan basar. Ben kendi arabami cok iyi biliyorum 1.8 barla 2 bar arasindaki farkida cok iyi biliyorum.

Velhasil kelam deneme ortada. Ustune halamin biyigi olsaydi demeye gerek yok.[/QUOTE]

Sen horozsun kanka ne konusuyosun hala, sen gomdun dondun arkani...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    He hee ta ondan heee bak sadece bir arabami satsam 5 sn lik araba alirim, 3 unu satsam ne alirim sen dusun hadi kankacim selametle. Cer cople ilgilenmeyi biraktim ben 2015 400 hp yle insan gibi geziyorum
    araba almak para ısıdır senden zengın olmaya bılırım ama senden daha cok ıcratım vardır ugrasmıyorsanda ugrasanlar saygı ıle ızle bak keyfıne o zaman

kullandıgın kelımeler yanlıs cunku
    DR.ECU

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işin kabullenemediğiniz kısmı şu

Biz araba yaparken yutup yoktu çekimleri evden aldığımız ütülerle yapardık
    şimdi orcun yazınca mustang çıkar stp yazınca bir çok marka model deneme çıkıyor
    bazı şeyleri kabullenin
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba almak para ısıdır senden zengın olmaya bılırım ama senden daha cok ıcratım vardır ugrasmıyorsanda ugrasanlar saygı ıle ızle bak keyfıne o zaman

kullandıgın kelımeler yanlıs cunku
    Bende icraat yok tamam. Volkandan ne farkin kaldi

Devam edin yaw, hep atardasinizya gel al mustangi piste cikalim

Daha yazmam tatildeyim sicak kumlardan serin sular beni bekler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bende icraat yok tamam. Volkandan ne farkin kaldi

Devam edin yaw, hep atardasinizya gel al mustangi piste cikalim

Daha yazmam tatildeyim sicak kumlardan serin sular beni bekler
    valla degıssıksın allah akıl fikir versın
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işin kabullenemediğiniz kısmı şu

Biz araba yaparken yutup yoktu çekimleri evden aldığımız ütülerle yapardık
    şimdi orcun yazınca mustang çıkar stp yazınca bir çok marka model deneme çıkıyor
    bazı şeyleri kabullenin
    abı ne vardı o zaman sankı dun gırmısız muhabetı yapnayın orcun yazınca mustangden cok fazla sey cıkar bence yazmalısın kendı dalımızda kosturuduk herzaman
    zevk meseleseydı o zamanlar sımdı ısler hızlı olma meselesı en uzun mustngle ugrastım dogru
    cunku hem karakter olarak sevıyorum bana hatıp edıyor satmayıda dusunmuyorum her yıl gelıstırıyorum ortama gore
    DR.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler