Yasim 35 dedim, kimin ne demek istedigini anlayacak tecrubeye eristim dedim . Yasla nasil alakasi yok
Adamin tatilini hic ettiniz bi konuyla bee. Simdi Emre dusunsun
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Takipe devam gizli hayran
Sorsan işleri olmaz adım atmazlar foruma ama gündemi burdan takip edip burayı beğenmezler
Sözüm meclisten dışarı![]()
Dr.Ecu
şu tanımayıp stp abi biz seni tanımıyoruz tamam bişeyler yapmış olabilirsin ama hep ego hep aşağılama falan tarzı yorum yapan adamlar kervanına kaç milyon kişi oldu eklenen şu ana kadar Selçuk@STP
adamı tanımıyorsunuz. ne yaptı ne etti bilmiyorsunuz. konuşma tarzı mizacı bu şekilde bu adamın. forumda yeni tanıyan herkes bi kere yazmıştır sen neden böyle terssin diyetakılmayın böyle şeylere. bu adamın en çok ayar olduğu konu kendinden küçük birinin saygısızlık yapmasıdır. niye öyle böyle şöyle sohbetlerine girmeyin. bi insanın yaptığı işleri reklam etmesine gerek yok. reklam eden kişinin amacı çevresine adam toparlamaktan başka bişey değildir bana göre.
Volkan ub fabia ile gerçekten alışılmışın dışında şeyler yapıyor. 1.4 araba ile kendinden çok üst segment araçlara kafa tutması takdire şayan bi olay gerçekten. klavyeden konuşulan şeyler illaki yanlış anlaşılabilir. kalp kırmanın gereği yok. araba işlerinde kafaya oynayan 15 20 tane adam var memlekette. kalp kırmanın alemi yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)