güzel paylasım.. son günlerde bu drift egitimi + tatil sıkca duymaya başladık. eylül ayları ideal ısı için mantıklı
Printable View
güzel paylasım.. son günlerde bu drift egitimi + tatil sıkca duymaya başladık. eylül ayları ideal ısı için mantıklı
Güzel video olmuş sonuna kadar keyifle izledim. Tebrikler :Bravoo:
Eğlenceli ve güzel bir video olmuş tebrikler :)
Çok güzel olmuş tebrikler. Kıbrısta okudum bende 5 sene ama çok oldu tabii. O zamanlar yoktu böyle şeyler... :)
Güzel eğlenceli bir tatil olmuş. Sağdan direksiyon votes atarken filan sıkıntı olmadı mı öğrenmek?
Ayni cekinceyle gittim ben de. Hayatimda ilk kez sagdan direksiyonu drift yapmaya calisirken kullandim hatta :)
Soyle soyleyeyim, terste kalan tek sey el freni, cunku bilinen kaninin aksine vitesle bir isiniz yok egitim sirasinda ;)
Direksiyon ve tum pedallarin konumu ayni zaten, bir tek el freni solda, vitesle zaten isiniz yok kalkip 1,2 yapiyorsunuz konu kapaniyor. Acikcasi 15-20 dakika sonra en ufak bir yabancilik cekmedim....
şanslı insanlardansın , kiminin eşi evden bile çıkmak istemiyor , aktivitelere katılmayı bırak saçma bile görüyor.umarım bir ömür birlikte olursunuz
Güzel olmuş hocam maşallah..