Kim sikayetci :)) sikinti yok 320ye kadar denicek arabamda var denemek istersen ;)
Printable View
Konu dışı olacak ama iki taraf da ne kadar güzel anlatmış dertlerini. Müşteri firmayı itham etmiyo, firma her türlü müşterinin yanında olacağını belirtiyo. Keşke her diyalog böyle olsa.
katılıyorum, bende aynı düşüncede olduğum için geri adım attıp sustum fark ederseniz,
size katılıyorum konuda bahsi geçen firma sahibini takdir ediyorum, olgun,efendi,seviyeli vede müşterisinin arkasında olduğu burada klavyenin bile diğer tarafında hissediliyor.
umarım her iki taraf içinde mutlu sonuçlanır.
Aracı sabah servise bıraktım. Bakalım ne çıkacak. gelişmelerden haberdar edeceğim
Düşünceleriniz için teşekkürler.. Elimden geldiğince tüm müşterilerime hizmet vermiş oldugum 15 yıl boyunca aynı sekilde davranmaya calıstım. Zaten arkadaşla hiçbir sıkıntımız da yok :) aracını kontrol ettiriyor su an, birsey cıksın cıkmasın yazılımdan yada mekanikten hic fark etmez her sekilde yardımcı olcam.. Tek sıkıntımız mesafe :) Ama zaten bu tarafa yolu dusucekmiş, geldiginde gereken yapılcak :)
Orijinal yazılımla daha mı iyi gitmeye başladı?
Hayırlı olsun. Serviste ne olursa olsun arıza tespit ücreti 150tl idi. Benden 200 tl aldılar. 50 tl yazılımlar için almışlar. Viteslerde herhangi bir ses yok bende. Servise o bahane ile gidip yazılımları guncelletebilirsin. Yalitim icin benim aracin konusunda uygulama şekli var biliyorsan
Yazılımı yapacak olan kişi yada kuruluş önce araçta herhangi bir mekanik yada elektronik sıkıntı var mı kontrol etmesi ve müşteriye bilgi vermesi gerekir. Eğer tespit ettiği bir olumsuzluk varsa yazılımdan önce araç sahibine bilgi verip sıkıntıların giderilmesini tavsiye etmelidir. Ancak genelde bu şekilde olmuyor gelen müşteriye yazılım atılıyor parası alınıyor. Sonra beklenen sonuç alınamazsa sorunun araçta olduğu söylenip müşteriye olası sorunlar söylenip aracındaki sıkıntıları gidermesi söyleniyor.
Neyin ne olduğunu bilen ve yeterli sonuç alınamadığını belirten bir müşteri ve iyi niyetli bir yazılımcı varsa müşteriye parası iade edilip yazılım orjinaline çevriliyor.
Peugeot 301'lerde yazılım OBD soketi üzerinden mi atılıyo yoksa ECU'nun sökülmesi mi gerekiyo?
Hocam elm327 alıp. FAP uygulamasını android telefonunuza yükleyin. anlık ne istiyor ne basıyor. Akışmetre ne ölçüyor kontrol edin.