ve bu araba ferrari???:soru:
Printable View
m3 ıyı gıdyomus.hulk tek kısı galıba teke tek deneme olsa daha ıyı olur.m3 2700cc mı
M3 2500 cc
m3 te iki kişi varken ben tek başımayken aynı kiloda oluyoruz zaten aramızda kimin gectiginin önemi olmadıgı içinde sorun olmuyor 2 kişi 1 kişi
iki aracada yeni şeyler yapıldı ve iki arcında ne kadar degiştigini görmek için eskiden nasıl denediysek şimdide öle denedik
teke tek kendi aracıma hiç şans vermiyorum cok fark olur
modern talkıng calsa 1 oy daha oynar e30 :)
bu adamlar gereksiz gereksiz araba yapıyorlar.. :D
şaka bi yana Maşşalah demekten başka yapılacak bişey yok.izlemek keyf verici, arkadaşlar bahsetmiş ama vites geçişlerine +10 puan vermekle birlikte m3 karşısındaki gücünden dolayı hulku kutlamalıyım..;)
kardeşim şimdi birileri birinin arkasından basar sport acınca farklı der sanki bu yalamalar araba kullanmayı yürütmeyii bilir bu alemde typerı biz meşhur ettik m3 adam ettik ama herkez bilsinki meşhur eden yücelten adam eden rezilde etmesini bilir. ama bunlar kendi aralarında birbirinin arkasından konuşur görgüsüz der ayı der kulağımla yaparım der altına sıcanmı dersin neysee benim anlamadığım bu yalamalar bu arabalara ortakmı a.q heryerde bi yalamalık
bu aralar bu çapraz ilişkiyi bende çözemedim
bir yasak AŞK var
hemde Three Some
ya ben şimdi sunu anlamadım biri varmış kartalla efsaneleşmiş caddede ben tanımıyorum hadi en eski olan biri var ismi lazım degil ona soruoruz bu kim abi tanımıyorum kaan getirdi kartallı falan dedi diyor neyse bu artık nasıl bişi ise yıllarca caddede savaşmış bu ugurda cok adam kaybetmiş falan laf sölettirmezmiş nesin sen YENİYALAMA mı
ya bu yalama kım anlamadım ben ?
ismi lazım degil
yaa zaten bunlar birbirinin arkasından....... gaz basar 8 yaşında moschino gömlekle caddede yanlarr yanıma getirmeyin kim bu derler eziklik diz boyu zaten ama var bişey varrr yakındır bunlar birbiri için kurşunların önünede gecerlerr birii 6 yaşında motorla tek teker polise karşı giderr yaa ben anlamadım bu işten bişeyy
yook canım okadarda degildir heralde abartıosun yasin :):):)