Dün bir firma ile görüştüm ;
Stage 2 paket ile 182hp-->225hp yazmış.
Hondata yazılım, hava filtre kiti, intercooler, spor katlı ısı kalkanlı down pipe + front pipe.
Ekstra olarak catback egzoz ile toplam montaj dahil 130 bin gibi maliyet çıkardı.
Dün bir firma ile görüştüm ;
Stage 2 paket ile 182hp-->225hp yazmış.
Hondata yazılım, hava filtre kiti, intercooler, spor katlı ısı kalkanlı down pipe + front pipe.
Ekstra olarak catback egzoz ile toplam montaj dahil 130 bin gibi maliyet çıkardı.
gündelik kullanımda downpipe yapıp mutlu olan ben görmedim pek. Dp sonrası yüksek devirler canlanır alt devirler bi tık hissizleşir.
Koku ve orjinal susturucular kalacaksa hafif zırıltılı bir ses alırsınız hoş olmayan.
spor katlı ısı kalkanlı downpipe yukarıda yazdıklarım için geçerli değil. İmkan varsa spor kat takılması iyi olur.
İyi bir filtre kiti, spor kat veya son susturucu, yazılım ve artı olarak cooler alsanız bence daha güzel bir setup olur.
2017 yılında sıfır Fk7 kasa 1.5 turbo sahibi oldum 3 yıl 50 bin km yol yaptım10 bin km den sonra dp yaptırdım ilk hiç sorun yaşamadım dp sonrası oem olarak uzun süre kullandım cvt bir yerden sonra yüklenemeyince aracı sattım...Eksoz yaptırıp sonrasında söken çok kişi biliyorum atmo gibi sesi soluğu olan bir araç değil
DRJANT
4 Silindir turbo araçlardan güzel egzoz sesi beklemek hata zaten haklısın. Yine de hafif hırıltılı spor bi ses isteniyorsa spor susturucu yeterli olur.
Downpipe konusu göreceli belki de. Ben mutlu olamadım yaptırdıktan sonra gerek koku gerek hafif zırıltılı çıkan ses sebebiyle. çıkardım sonrasında komple cat back egzoz yaptırdım.
Spor kat daha mantıklı hem alt devirler çok hissizleşmiyor hem de ses kötü olmuyor. Koku da belli belirsiz.
Kaliteli bir hava filtre kitiyle turbo emiş sesi alınır, performansa çok bir etkisi olmaz gerçi ama
Turbo araçlarda cooler da önemli, genelde atlanıyor ama bu sıcak havalarda ard arda gazlanınca çoğu araç düşürüyor gücü. Yakıt kalitesi zaten yerlerde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)