Beklediğim ve merak ettiğim bir konuydu.Sizinlede paylaşmak istedim
İyi Seyirler
Beklediğim ve merak ettiğim bir konuydu.Sizinlede paylaşmak istedim
İyi Seyirler
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silber
08' E90 335D Sapphire black
11' E90 325D Sapphire black
Kotam bittiği için videoyu izleyemedim.270 yaptılar mı?
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
@vtec41 hocam iki kişi diye mi 270 yapmadı ? Bizi aydınlatırmısın?
tsk yasin
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silber
08' E90 335D Sapphire black
11' E90 325D Sapphire black
Araba gpsde 200 görmedi ya la amuğagoing
06 SS 0006
06 MRZ 06
Harbiden şu şanzumanla bu arabanın yürümesi mucize, manuel olsaymış uçar giderdi sprint booster, yazılım hava filtresi var bir de araçta
Baya hizli yalniz cok iyi,dunyada kullanilan ayari tr de kullanmakta cok iyi cunku yakitlarimiz 118.80 oktan
- K -
________
Dr.Ecu
Burak Ertem in emeğine sağlık .
Btg deki arkadaşa bizim hondacıların , hondatanın base mapleri için 575 usd vermeyeceğini bir şekilde anlatmak lazım ...
2 saatlik tune için bile 500-600 tl verirken alzeimer olup zangır zangır elleri ayakları titriyor 575 usd nedir
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Video güzel olmus. Civic RS i test etmiştim. Standart halini performans olarak çok beğenmemiştim 182 HP gibi değildi. Fakat yazılımda bence çok etkili olmamış yada beklediğim etkiyi göremedim hızlanmada. Özellikle top speed performansı bana vasat geldi. Çok zorlanıyor gibi. Sanki standart 160 lık TSI daha iyi son hız çıkarır gibi. Yinede emeklerine sağlık ileride daha iyisi olabilir.
eleştiri gizli hayranlıktır.
kagit uzerinde cvt aslinda hem ekonimik ve hizlanma olarakta cok guzel bir sanziman turu.
motorun en verimli oldugu noktada (bg yada tork olarak) max ivmelenme ile araci yurutuyor fakat alisilmisin disinda bir motor devir sabitlenme durumu oldugundan aracin gitmedigi vites kacirdigi gibi bir durum oldugundan pek begenilmez motor sesi severler tarafindan.
ayrica cvt sanzimaninin F1 araclari icin yasakli bir sanziman turu oldugunuda soylemek isterim.
tork degerinin dusuk cikmasinin sebebi ise aracin devrini max beygir gucu guc bandinda tuttugundan kaynakli oldugunu dusunuyorum. max guc devrinde tork haliyle dusuk cikar. en azindan dyno uzerinde.
kavramasi cok daha iyi olan bir kayis ile tork degeri yukarilara cikarilacagini ilerleyen zamanlarda honda dan gorebiliriz. Type r icin cvt dedikodulari dolasmakta forumlarda.
7. viteste 4500 devir ve 220 km hiz ile ortalama top speed cok acaip degerler ortaya cikartiyor
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
ben gecen gun rs ı test ettım, gayette begendım. mıllet ne beklıyor o kılodakı arabadan onuda anlamıs degılım
Golf 1.4 150 ile aralarinda 15 kg var fark var
150 hp lik golf bile bunu gecer durur bi daha gecer
O test edilen yolda acayip egim var std verileri facia 199 u gecemiyor araba yahu
Yazilimdan sonrada yuksek surat kabileyeti muazzam berbat 100 hp lik arabalar kadar isteksiz nazli agir aksak
Neresinden tutarsaniz elinizde kaliyor
Honda civic alayim almisken bu motoru alayim zaten baska motoru yok diyenlerin alacagi araba
O kadar..
Bu videoyu dün izledim... Hondata uygulamasından sonra tekrar deneme yaptıklarında bayağı rampa aşağı bastılar ama yinede hızlanması iyi değil.. Sorun CVT Şanzuman kaynaklı büyük ihtimalle, CVT şanzumanlar torka dayanıklı olmadığı için fabrika tarafından Tork değerleri düşürülmüş ve kuvvetle muhtemel Hondata aynı şekilde tork değerlerini yine düşük tutuyor..
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
La stepne yi arka koltugu sök bu sekilde hızlanır zaten ne gerek beşyüz bilmem kaç dolara
#manuelolsanbari
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)