Maşallah senelerdir verilen emeğin sıkıntıların karşılığı alınmış.
Printable View
Maşallah senelerdir verilen emeğin sıkıntıların karşılığı alınmış.
Maşalla Supra fenalarda...
Supranin firladigi noktada kamera da ayni sekilde hizlaniyor ve ileride seste detonasyon var . Bu arabayi biliyorum gercekten cok hizli bir arac ama videoda Hizlandirma varmi biri delikanlica soylesin!!! detonasyonun oldugu yerde video orjinal hizina dusuyor gibi geldi dolayisiyla normal tonlu bir konusma duyabiliyoruz.. Hersekilde yapaninda emegi geceninde eline saglik ama video biraz oynanmis gibi geldi..
sen soleyince tekrar tekrar izledim,tekrar tekrar dinledim, hatta her saniyede 1 pause sonra play yapildigi zaman hzlandirma sonucu sesdeki bozulma cok daha net belli oluyor.
ayni aracin 2 videosu daha var, onlardan bi tanesinde video hizlandirmasi daha da net anlasiliyor.
hatta 2.ci videoda, kameranin titremesi de birden bire hizlnamaya basliyor
Supra 32psi-2 isimli video da, 7-8ci saniye arasinda kameranin disarda iceri ne kadar hizli girdigini , ruzgar sesinin nasil kılıç gibi geldigini, ve yerdeki seritlerden hizlanma ve yavaslamasi video oynanmis gibi gozukuyor.
yine Supra 32psi-2 isimli video da , kamera disardayken seritler ne kadar hizli geciliyor (6-8 saniye aralari),fakat cok hizli bir sekilde iceri girdikten sonra, seritler yavas yavas gecmeye basliyor (9 saniye)///:beuj:
umarim yaniliyorumdur.
beyler abartmayin ya :D ozgun cekmis videolari bide hizlandirmami yapacak , ihtiyacimi var ? yada aracin sahibi arkadasin mi hizlandirmaya ihtiyaci var ? az cok bu isten anlayan bu turbo ile bu hacimle alinabilicek gucleri bilir . boyle ayip oluyo bence sanki bi hile hurda varda yakalanmis gibi .
bence anormal bır durum Yok. gayet guzel fırlamıs. sanırım 3 te basıo burda.
maşallah çok süper . kazasız belasız bol keyifli gazlamalar .. Videoların devamını bekleriz
http://videos.streetfire.net/video/S...si2_206605.htm
budamı yalan hızlandırılmıs yanı?
kamera olayına cok takılmayın bence, frame i düsük bir makina algılama hızı yavas olunca görüntüleri üstüste bindiriyor ve hızlandırmalar oluyormus gibi geliyor. Nokia nın pek cok kameralı modeli böyledir zaten
sen baya bir yanılıyorsun bence :) bakın orda şaka yapümıyoruz salak salak yazılar yazmayın bence artrık 1 ton arabaya bindim cidddi hızlı diyorum yok 2 de 160 yapıyor 3 te ise 248 civarı sence hala yalanmnı yerdeki izebi incele istersen bak kamerayıda çeviriyorum orda o seni yanıltmış olabilir
yuh yanii çamurun da bölesi
nazar etme ne olur calis senin de olur:icon_tup:
ayıp olmus yaw makına yuruyor ıste daha ne...
kasabın önunde kedı sekli bence...
hızlı araç çekiminde aynı şeyi yaşadım ben, görkemin dediği gibi frame i düşük bir kamera ile kayıt yapıyorsanız gerçi frame düşük olmasa bile bu şekilde görünüyor :D çektikten sonra izledik (başka bir araç) hızlandırılmış gibi fln gelio insana :)
Şimdi hızlandırılmış diyen arkadaslar dogru söylüyor bence, çünkü araba hızlanmıyor ışınlanıyor o yüzden insan algısında yanılmalar olması gayet normal :D :p
maşallah çok fena..
kameranin iceri neden okadar hizli girdigin, neden titremesi siddetli sekilde arttigi, seritlerin
hizlanmasi, ses bozulmasi .vs cevap veren yok salak sacpa yorumlar yapanlar olmus, yok kediymis
cigermis, camurmus. kimseye camur attigimiz yok, sonucta dedigimiz bozukluklar varmi?! VAR, haa N95
oldugu icindir, cekimdendir vs. bunu soylersiniz.
arabanin hizli oldugu belli,yavas araba diyen yok fakat bu bahsettiklerim cektiginiz tel. den de
olabilir baska biseyden.
yok araba cok yavas, bu video ile hizli gosterilmism demiyorum. hizli belli ama videoda dedigim yerler
izlenirse neden oyle dusundugum anlasilir.
haa yok hizlandirmadik diosaniz ..ok derim.
bos yere uzayacak bu konu.