neden abi :(
Printable View
neden abi :(
kazasız belasız gayet güzel hızlanıyo...
ooooooooooo :)=ben bilmem :):rolleyes: corvetteler gelcekmi :)
1ook kız gibi olacaksa fena değilmişş
Maşallah söylencek fazla söz yok araç harika kazasız belasız .. Oz` um seninde eline sağlık her geceb gün daha da aşıyosun kendini :D
:) kimse fiyat hakkında bişey söylemedi :)
ryan woon un suprası 75bın e satıldı usada hemde ebayden :D 1450whpcık :D
Burssuz phdye gelirsen burda zaten o basindaki $200k phd ye gider ;)
yok yok full+full spec bu :) öyle senli benli okullara gerek yok it li mit liler rulez :D
inmez inmez:)
Maşallah, araç çok güzel. Kazasız balasız kullanmanızı dilerim. Oz yine yapmış yapacağını :) Emeği geçen herkesi kutlarım. Lastik olarak ne kullanılıyor acaba araçta??
Mh var kardeşim :)
Hmm... Benim de aklımdaki 2-3 lastikten biri MH, bir karar verebilsem...
emegi gecen herkese tebrikler :icon_tup:
kazasiz belasiz gule gule sürün ins :)
armagan patinajsız gidemiyor :)
haliyle ama 200 le 5 dakka gidince parcalanmicak bisiler bakiyordu en son :D
Özgün stroker var mı bu suprada?
Hehe hala karar veremedim valla kardeşim :D Amerika'da genelde MT Street kullanıyorlar ve herkes memnun. Fakat Nitto NT-05 diye yeni ve çok iddialı bir lastik çıkartıyor şubatta. Açıkcası bu ikli lastik arasındayım şu an :) Fakat Nitto'da 315/30/19 yok, 335/30/19 var, sığdırabilir miyiz bu lastikleri Camaro'ya şüphelerim var...
hayır düz 3 litre
özgün cemyılmazın reklamı geldi
doktor bune insan kullanıcak bunu insan hahhahahaha
uahahaha napim :) sahibi sewiosa napabilirsin :)
dogru jant ıle sıgdırabılırsın. ama sanırım aracın arkasını bıraz kaldırıosun.eskı vıper ın stock lastıkler sanırım 335 bır arkadasım ondan cıkanları takmıstı casıo marka krom jantlara. bu olay bı 8 - 9 sene once oldugu ıcın ımkan yoktu cıkanı takıodun :) nıtto nun hamuru mt ye gore bıraz daha sert.
bazı forumlarda kı sıralama
AVON CR6ZZ
MT Sportsman S/R
Hoosier Pro-Street Radial
BF Goodrich TA Radial
ve herkes ıcın yerı ayrı tutulan Hoosier R6 345/30/19 ıslak zemınde kullanılabılırlıgı ıle meshur...
Hoosier iyidir
özgün insan oğlu doyumsuz dünyada kaç kivi VTI ile 300+ km/h yapıyor yada yapabilen araba yapabiliyor bro bir düşün ;)
Bu alet hem arkadan itiş hem de 900whp nasıl bu kadar stabil gidiyor onu merak ediyorum. İş söförde mi supra da mı?
differansiyel solid akslar tie barlar rotlar rotıller yuruyendekı butun ıvır zıvır degısmıstır tahmınıme gore ondan bole stabıldır...sahsı fıkrım
supralarin genel karakteri zaten boyle, araba duz iken gazladiginda cok stabil gidiyor, agirlik dagilimi ve tasarim cok detayli yapilmis mk4 lerin gelistirme asamasinda. supra iyidir ;)
roketlendi adeta tebrikler.
Evet, aracın arkasını kaldırınca sığıyor da ben kaldırmak istemiyorum :) Şu an coiloverlarla yol tutuş çok güzel, aracı kaldırıp bunu bozmak istemiyorum. Gerekirse çamurluk içlerinden alabilirim fakat lastikler çamurluklardan taşmamalı. Bakalım, deneyeceğiz. Teşekkürler fikirler için :)
çamurluk ları aslında biraz keserek ve parca ekleyerek cok şık bir şekilde orjinalmiş gibi acılabilinir tabi elletmem diyorsanız orası ayrı :) rica ederim
harca borca girip gidip şu sahibindendeki sarı suprayı alasım geldi yaa...
sağdan direksiyon ve otomatik ama olsun...supra ne de olsa...
*Sertan bey maaşallah bu arada kazasız belasız inşallah...
*Oz , eline fikrine beynine sağlık...
:):):)