Hoosier iyidir
özgün insan oğlu doyumsuz dünyada kaç kivi VTI ile 300+ km/h yapıyor yada yapabilen araba yapabiliyor bro bir düşün ;)
Printable View
Hoosier iyidir
özgün insan oğlu doyumsuz dünyada kaç kivi VTI ile 300+ km/h yapıyor yada yapabilen araba yapabiliyor bro bir düşün ;)
Bu alet hem arkadan itiş hem de 900whp nasıl bu kadar stabil gidiyor onu merak ediyorum. İş söförde mi supra da mı?
differansiyel solid akslar tie barlar rotlar rotıller yuruyendekı butun ıvır zıvır degısmıstır tahmınıme gore ondan bole stabıldır...sahsı fıkrım
supralarin genel karakteri zaten boyle, araba duz iken gazladiginda cok stabil gidiyor, agirlik dagilimi ve tasarim cok detayli yapilmis mk4 lerin gelistirme asamasinda. supra iyidir ;)
roketlendi adeta tebrikler.
Evet, aracın arkasını kaldırınca sığıyor da ben kaldırmak istemiyorum :) Şu an coiloverlarla yol tutuş çok güzel, aracı kaldırıp bunu bozmak istemiyorum. Gerekirse çamurluk içlerinden alabilirim fakat lastikler çamurluklardan taşmamalı. Bakalım, deneyeceğiz. Teşekkürler fikirler için :)
çamurluk ları aslında biraz keserek ve parca ekleyerek cok şık bir şekilde orjinalmiş gibi acılabilinir tabi elletmem diyorsanız orası ayrı :) rica ederim
harca borca girip gidip şu sahibindendeki sarı suprayı alasım geldi yaa...
sağdan direksiyon ve otomatik ama olsun...supra ne de olsa...
*Sertan bey maaşallah bu arada kazasız belasız inşallah...
*Oz , eline fikrine beynine sağlık...
:):):)