User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Kastamonu Drift Fest - [DRIFTHERAPY]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kastamonu Drift Fest - [DRIFTHERAPY]

Kastamonu Belediyesi' nin desteği ile gerçekleşen Kastamonu Drift Fest' e İstanbul ve Kayseri ekibimizden 4 farklı araçla katılım gösterdik. Bizim için oldukça keyifli geçen bir organizasyondu. Organizasyon sonrasında Sn. Belediye Başkanı Tahsin Babaş' dan da Kastamonu ya yapılacak bir pistin sözünü ve müjdesini aldık. Lafı daha fazla uzatmadan sizi videomuz ile başbaşa bırakıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkaya koyduğun fon müziği videonun tam anlamıyla sonunu getirmiş , araçların sesini duyamadıktan sonra böyle bir teaserin hiç bi anlamı yok bana sorarsan ama genede eline emeğine sağlık. Son olarak madem müzik verdin arkaya bu kadar kötü bi seçim olmasaydı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkaya koyduğun fon müziği videonun tam anlamıyla sonunu getirmiş , araçların sesini duyamadıktan sonra böyle bir teaserin hiç bi anlamı yok bana sorarsan ama genede eline emeğine sağlık. Son olarak madem müzik verdin arkaya bu kadar kötü bi seçim olmasaydı
    Bu ve bunun gibi videolarda ses kaydı almak epey sorunlu oluyor. Organizasyonun arka planında sürekli bir müzik yayını olduğu için alınan ses kayıtlarından saçma sapan şeyler çıkabiliyor. Kurgu bana ait değil, ekibimizin kurgudan sorumlu kişisine yorumunuzu ileteceğim. Müzik bu sezon videolarda hep dikkat çekti forumda gelecek sezona iyileştirmeler yapacağız

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yav ene tam gaz müzik koymuşsun arkadaş

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drone ile çekilen görüntüler çok güzel olmuş, keşke araç seslerini duyabilseydik.

Ayrıca seyircileri uzağa koymuşlar da iyi olmuş,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel aktivite müzikte güzeldi daha önceki videoda ''tanrım'' şarkısından daha iyi bi seçim olmuş

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöyle legal organizasyonlarda polisler eşlik ediyor ya,nasıl çıldırıyorlardır belli değil Eline sağlık bu arada.
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

şöyle bir şey bekledim de ,fazla şey beklemişim Daha çok yolumuz var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yav ene tam gaz müzik koymuşsun arkadaş
    Yeni sezonda dikkat edeceğiz üstteki mesajda açıklama yaptım durum ile ilgili

Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Drone ile çekilen görüntüler çok güzel olmuş, keşke araç seslerini duyabilseydik.

Ayrıca seyircileri uzağa koymuşlar da iyi olmuş,
    Araç sesleri için yeni ekipman teminlerini yaptık, bir sonraki sezonda daha bol motor sesi olan videolarla olacağız. Bu tip organizasyonlarda en büyük hassasiyetimiz zaten seyirci güvenliği, seyirci güvenliğinin sağlanamayacağını düşündüğümüz organizasyonlara katılmıyoruz zaten. Herhangi bir olası kontrolden çıkma, kaza vb durumda araçların seyirci tarafına geçmesini engellemek amaçlı beton bariyer ve bloklar ile bir güvenlik seti oluşturduk. Bu setlerin birkaç metre gerisinde de çelik bariyerler ile seyircinin pist alanına girmesini engelledik. Ayrıca zabıta ve güvenlik görevlisi arkadaşlar ile de içeri giriş olmaması adına destek sağlandı.

Alıntı dieselpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel aktivite müzikte güzeldi daha önceki videoda ''tanrım'' şarkısından daha iyi bi seçim olmuş
    O şarkının ekip için eğlenceli bir anısı vardı denemek istedik bir videoda. Tepkiler pek hoş olmadı

Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şöyle legal organizasyonlarda polisler eşlik ediyor ya,nasıl çıldırıyorlardır belli değil Eline sağlık bu arada.
    Kastamonu Trafik şube müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Çok eğlenceli ve anlayışlı bir ağabeyimizdi diyebilirim. Babacan ve eğlenceli tavrıyla ekibimizin beğenisini kazandı vallahi ) Şehir turu sırasında launch, çatara patara vs yaptık ilgi çekebilmek adına. Bir anda durumdan habersiz 10 ekip beklenmeyecek hızla intikal etti Az daha gümbürtüye gidiyorduk. Silah kullanımı olduğu sanılmış.

Alıntı MetalliHead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

şöyle bir şey bekledim de ,fazla şey beklemişim Daha çok yolumuz var
    Riga organizasyonu çok çok yukarılarda. Her sene bir miktar daha ilerletiyoruz. Gelecek yıllarda hedeflerimiz bu büyüklükte eventler yapabilmekte. Kısmet

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler