Pırlanta E 300 mü ? Yok artık ! GMG Garage'ın Çılgın Projesi - YouTube
Baya iddali gmg..
Keske siz hic bilasmasaydiniz.. vlog ve gtr ayri gzl takipteyiz
Baya iddali gmg..
Baya iddali gmg..
Valla firmalar birbiriyleriyle kapışıyor heralde nasil daha apaci çirkin olurum diye.
Gmg nin m4un cektikleri su ustteki cayennin ve e coupenin hali yazik gunah valla marjinallikte biyere kadar, sahsen icinden inmeye utanirim
Gmgnin videosu daha samimi geldi :D
Gmg nin pırlanta aracın sanki işçiliği daha iyi gibi geldi bana, parlaklık falan bir tık daha iyi bence ama böyle bir şey yaparmiydim arabama? Asla...
Aynı Kaplamayı GMG de yaptı aklımda hep bir soru var bunu böyle kapladın bu araba nasıl yıkancak kaplamanın bakımı nasıl olacak ? :)
yeni kasa 5 serisine yapılan uygulama kör etti desem yeridir.İnsanlar bu kadar zevksiz olamaz usta,bu nedir böyle.Bir tek gtr güzel videoda gerisi hakkaten gereksiz olmuş.Tas kaplama falan bunlar nerden gelıyor ınsanların aklına ılgınc gercekten.
Cekıme laf yok her zaman kı gıbı basarılı.Elınıze saglık.
GMG sanırım ilk olarak yaptı bu taş kaplama işini, ki çekimden midir bilmiyorum ama onlardaki araç çok daha parlak ve temiz duruyordu.
angaralılar gaput gaplamayıda aldık ucuza hadi hayırlı olsun. :) Gerçekten çok ihtiyacımız vardı.
garajj sahibi Reklam yapacam derken sanki antireklam olmuş gibi;)
Bence gmg noktayı koymuş, reklama gerek yok videosunda da yorumuyla noktayı koymuşlar.
Eline sağlık Buğra güzel kurgu.
Maliyet ne acaba ?
Edit yanlis alinti temizlik vs kismi olan mesaj alinti olcakti :D
pırlanta kaplama=zengin arap.
Amaç reklam yapmak, adından söz ettirmek, iddialı olmak..
Amacına uygun yapılan araçlar bana göre, bunları da böyle değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.
porschle ile mercedesin kaplama aynı .. ama gmg in seçdiği araç coupe sedan bir araç olduğu için elbise aracın üstüne güzel yakışmış tabi sanırım bunun hesap kitabını yapmışlar . bu kaplamayı neye kullansak kendini daha güzel gösterir diye..
Gmg nin olayı belli işi bu yıllardır sektörde burdan ekmek yiyor fuarlara katılıyor bu tip işler yapıcakki hem çeşitliliğini arttırıcak hemde müşteri portföyünü genişletmeye çalışıcak hemde güncelliğini koruycak..
sahibinide ilk defa izledim çok mütavazi efendi saygılı biri.. ordan bile benden artı puanı kaptı..
kaplamaya gelince hala fikrim aynı bana göre çok yavan işi .. sonradan görme işi bile diyemiycem onun bile ultra üst boyutunda bana göre .
zevkler renkler olayı .. ben öyle kaplamalı bir araçla gezmeye utanırım kafaya şapka falan takarım tanınmamak için bir başkasıda severek gezer.. ben yolda görsem vay sonradan görme derim en hafif deyimle başkasıda abi harika olmuş şuna bak der.. dedim ya zevk renk meselesi.
En çok merak ettiğim ; kirlenince ne oluyor?
GMG ayarı vermiş son videoda. Hayırlı işler demiş en kısa tabiriyle
Kaplama ise benim lügatımda "görmemişlik" olarak geçmekte :)