VTH için şehir efsanesi, yok iyi yapılamadı, sadece plakası geçiyor,yürütemediler diyenlere schhhhhhweps kapak olsun bu video.
Printable View
VTH için şehir efsanesi, yok iyi yapılamadı, sadece plakası geçiyor,yürütemediler diyenlere schhhhhhweps kapak olsun bu video.
masallah :)
maşallah,kazasız belasız kullansın yeni sahibi.özgün sattığına pişman mısın kardeşim:)
Specler hakkında bir bilgi verilmez dimi ? :)
1.9 litre :) 1.1 basıyormuş videoda yeterlimi :)
1600cc enjektor var gerısını bosver ahahah
maşalah bısı gectı goremedım:D kadran ısterız:D
ozgunum elıne saglık hakkaten ıyıymıs sımdıkı sahıbınede keyıflı surusler...ancak bır kadran vıdeosu olursa en azından bu efsane tarzı lafların onune gecebılırsın...
Bi cisim yaklaşıo
yükseltemedik normalde 1.4 basıyor race içinde 2.4 ama ateşlemede sorun çekiyoruz onuda halletttikmi okeydir:)
VTH efsane olarak kalmalı bence, kendini kanıtlama gibi birşeye ihtiyacı yok. Nazar değmesin...
954RR bobini
motec CDi amphi
aem ems :)
954 lerle abi 1053 teker aldılar :) bziede o yeterli zaten turbo onlar için buji kablossu gerekiyor bende onlardan NEFret ediyorum acıkcası :) vth dan sonra bi nefret geldi buji kablolarına kaç kere çarptı bilmiyorum uyheuhuhuhe :)
http://img123.imageshack.us/img123/3489/bisi2nv5.jpg
bu şekilde olucak :)
cdi ı kullanmak zorundayız igniter olarak kulllanıyoruz onu amphilik yapsın diye değil :)
çok iyi ya maaşallah keşke orada olsaydık kulaklarımız pası giderdi.
Son foto sanat eseri gibi. Maşallah. Emegi gecen herkesin eline sağlık
Ya bende anlamak istiyorum bu dediklerinizi :D hahahahahahaha :D
[QUOTE=Oz`;490854]ah be abi amphi diye kullanmıyoruz acıkcası onu igniter olarka kullanmak zorundayız
:)
pek anlamadim ne demek istedigini ama, neyi amphi diye kullanmiyorsunz
@vtanju
Cdi i abi yani ateşlemeyi güçlendirmesi için takmıyoruz normalde igniterlar varya Ateşlemeyi control eden civic lerde buyok dist. olduğu için bizde Cdi i mecburak ateşleme düzenleyici kontrol edici olarak koyuyoruz :)
Allah kaza bela vermesın, maşallah elini sağlık özgün,
cok guzel olmus:D masallah....caglarım ALLAH kaza bela vermesın... oz senıde tebrık edrım;)
@vtanju abi ne takarsan tak igniter takmak zorundayız aem emsnin bütün çıkışları yanıyor:)
ohh süperde rejimdeyim be abi :) dietcoke alırım ama
maşallah süpper...allah kaza bela vermesin.........
bir Civic geçti sanırım :D
volkan abi universal aem ecularda Direct drive ignition module var icinde ama misal honda icin ve subaru icin olan plug and play modellerde direct drive ignition module yok, o yuzden igniter kullanmak zorundalar. dump coil suremiyorsun. fakat bazı pnp modellerde de surucu mevcutmus hangileri bilmiyorum. fakat subaru ve honda icin olanlarda olmadıgına eminim.
954RR dediginde aem in sattıgı pencil coiller iste OZ aemden al tak.
bu arada vth ye buyuk bir bravo, bende kadran videosu ve mumkunse bir drift box 100-200 olcumu rica edicem:)
korhanım malesef universlller ler de normal pnp lerde arabanın orjinal igniter ı yoksa mecburen takmak zorundak alıyorsun ben universal in 1 tane çıkısını yaktım :) senin söeldiğin Gen 2 Aem içinde olucak diyorlar :)
dipnot: ewodada yok arabanın kendi igniter i var genelde %90 ecuların hiçbirinde Yok
boboin olayına gelince onlardan pek mutlu değil insanlar 2009 da değişicek saten şuan satılmıyor:)
Ma$allah mükemmel ötesi olmu$ :)
better than sex :D :D