hızlı oldugu kadar en ıyı duran ek cıvıc benım gozumde hahahhaha
Printable View
ilk kelimesinden son kelimesine kadar katılıyorum Özgün... :)
bahsettiğin gibi "inanmayanlar" ya da "yediremeyenler" sinir bozar haklısın...
Ama zaten bana göre bunları ne senin anlatmana gerek var , ne de Çağlar'ın ispat etmesine...
Bu camiada herkes biliyor VTH'ın ne olduğunu... İyi ki de sökmeden vermişsin , umarım daha uzun yıllar bu şekilde muhafaza edilir...
Çok yeterli sözdür "emeğe saygı"...
:)
tuning turkiyenin taa kac yil onceki sayinda gormustum...hala super
http://img206.imageshack.us/img206/9412/43ys5.jpg
http://img206.imageshack.us/img206/1896/56hs8.jpg
benim tarzım degil daha hızlı olması gerek bikere B serisi olmucak K olucak
hilmi
Tuning Turkiye VTH nın cıktıgı zaman iki adet almıstım birinin ambalajıyla saklamak için :D
Türkiyede bütün hondalar bu kadar para ediyorsa tek nedeni VTH'dır.. Takdir ediyoruz Özgün kardeşimizi
vtec şanzımanı hakketen bizimkilerden daha iyi ya ..
stocklarla yarışmıyorlar kimseninde umrunda olmuyor stocklar Cft 2.4 yaptı saha bitiremedi bekliyoruz geoff un k24 ü çok ii olmadığını söledi onuda bekliyoruz
ama bi gerçek var b>K kapakta m akina olarak bilemicem ben B serimden aşırı şekilde memnundum ama K da kötü deil YGZ bayadir kullanılıyor :) zira hulk ta öyle :)
hastası oldugum araclardan bı tanesıı
bende ilk gördüğümde aynı seyı söylemiştim
guzel arac guzel ınsan.
bole bısey yok caglar abımmm:)
herkez burda bari ben yazim deneyin olum miniklerle.
yapanada kullananada helal olsun. TR den böyle güzel işler çıkması gurur verici TR de neler yapılabileceğine referans teşkil ediyor. darısı başımıza :)
domuz gribi yapar adamı bu:Dkazasız belasız çağlar abi:icon_tup:
Video sitesindeki yorumlarda fenaymış... Anlamıyorum ama fenadır herhalde :D:D
civiclerin efendisi.. :) maşallah abim G3 mubarek :)
bwaaaapbwaaaaap kabangabangbang OOOOOOOOHHH!
yazmıs elemanın biri :D :D :D :D
makina fenaymış yannız elinize sağlık..
Arkadaşlar VTH'ı kullanan biri olarak FENAYMIŞ,ÇOK HIZLIYMIŞ tabirleri az kalır. VTH anlatmakla anlaşılacak bir araç değil. VTH ANLATILMAZ YAŞANIR :D :D :D :D
tam canavar maşallah
VTH ...
hakkında fazla söze gerek yok ...
Herkes bir hayal kurarken Oz bunu gerçeğe çevirdi yıllar önce ...
Helal olsun bro
belki bi gün ondan daha hızlı civic çıkacak ama onun kadar efsane olcakmı orası bilinmez ...
çaglar abimm yeni speakleriyle görmek istiyoruz artık kulaklarımızın pası sılınsın böle bişey yok massallah...
Fenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D
surası cok onemlı bu araba 5 kesıcıye 700 mt de daha az bır yerde 5 kesıcıye gırıyo:)