imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı
Aracın limitlerini aracı kullanan kişinin aracını kullanırken görmesinden doğal birşey yok ama burada limitlerini bir başkası görmeye çalışıyor. Yeri geliyor ne bileği olanlar otomobili toplayamıyor, neticede fizik kanunlarına karşıda fazla itiraz etmemek lazım. Orada birçok kuvvet bir araya geliyor. Yol kuvveti, lastiğin yere verdiği kuvvet, yanal kuvvet, lastiğin her ne kadar yanakları az olsada yanakların kıvrılmaya çalışmasını sağlayan kuvvet, çimenlerdeki veya yol yüzeyindeki sürtünme ve daha birçok kuvvet ve faktör bir araya geliyor. Sende o arada esp, esc ...vs kapatmışsın ben buradan çıkarım diyerek bir başkasının otomobili ile dalıyorsun. Herkesin bu kadar fazla faktörün bir araya geldiğini bildiğini sanmıyorum. Merak eden özellikle googledan arasın baksın derim. Yüksek lisans tezimin içinde bu konulardan da bahsetmiştim ve üzerinden kaç sene geçti o günde Subaru kullanıyordum bugünde Subaru kullanıyorum ve özellikle otomobilde benden başka birisi daha olduğunda hep o faktörler gözümün önüne geliyor. Ben bu şekilde yani bir mühendis kafası ile olaya bakıyorum. Sinan'ın direksiyonu iyidir kötüdür, reisdir değildir beni hiç ilgilendirmiyor. Ben, kullanıyor olsaydım böyle bir risk almazdım demeye getiriyorum.
Kendi otomobili ile istediği hızda girsin çıksın. Birşey olursa o da tamamen kendi tasarrufu olur.
Peki ya bir kaza olsaydı, ikiside burunları kanamadan otomobilden çıkmayı da başarsaydı, hasar bedelini kim karşılayacaktı. Bir tüyo vereyim, sigorta şirketi ödemezdi.
Ferrari'nin dinamikleri, ağırlığı, gücü, ağırlık transferi...vs'si ile tamamen farklı karakterde olan Golf ile niye karşılaştırmaya çalışılıyor ki?
P.S: Bu arada, normalde huyum değildir, beğenmediğim görüşü eksilemem ama sen eksiledin diye bende empati kurmanı istediğimden böyle tercihte bulundum.