Masallah abi guzel video olmus arabada buyuk emek var.
Printable View
Masallah abi guzel video olmus arabada buyuk emek var.
Videoyu adim adim izleyince kayma esnasinda vites yukseltmesini farkettim.
Dsg olmasaydi duz vites olsaydi yada kesintisiz vites gecisleri sebebiyle kesintisiz guc aktarimi olmasaydi aracin tepkisi o anda ne olurdu?
Scandinavian flick yaparmiydi acep?
video çok güzel olmuş yapanların kesesine bereket
Çok Tesekkürederim abi dediğin gibi cok ugrastık emek verdik, para harcadık ,sonucta boku cıktı :hehe::hehe:
bak sen su allahın hot hatcie :D
En yakın zamanda biraya gelmemiz lazım abi , bazı konularda yapmış oldugun araştırma sonuclarına ihtiyacım var.
Sagol abicim ,
ordan o parcayı bul getir , o olmadı bunu yapalım , bu olmadı şunu alalım derken neler yaşadıgımı en yakın takip edenlerden birisisin.
çok ugrastık ama Allahında izniyle sorunsuz bi şekilde bu zamanlara geldik. Artık keyifle gazlama zamanı :)
Hakan bende gayet rahat bi şekilde totomu germiş , olacakları izliyodum :surucu:
Ben senin sabahtan beri neyi anlatmak istediğini çok iyi anlıyorum abi , haklısında emanetin canı tez olur derler ama o an ordaki ambians 500 hp Golf, istanbul park ,basıyosun gidiyo , test günündeyiz deniyelim en iyi şekilde test edelim vs öle bi heyecan yaşadık. Daha öncede sölediğim gibi çok şükür kaza vs yaşamadık :icon_rule:icon_rule:icon_rule
https://resmim.net/f/TBfP6o.jpg
sağolun cok tesekkurler ...
Test cok güzel olmuş sinan bence hadi 200 le dönelim dediğinde aracın o kadar hızlanıcağını tahmin etmedi. Nihayetinde güzel topladı ..
Araç inanılmaz hızlı gerçekten. Ayrıca tek kapı olması rengi jantlar dış aksesuarları ve olması gereken tüm parçalar inanılmaz güzel..Büyük emek , büyük maddiyat tahmini (100k) :) yaşar abi güle güle kullan.
Sinan Beyin yüzündeki ifade hiçde korkmuş gibi değil ben olsaydım sürücü koltuğu pislikten ötürü değişmek zorunda kalırdı. Ayrıca araç sahibi arkadaşda kopma anında maşallah gayet relax sanki otobanda gidiyormuş gibi bir ifade var. :)
viraj faciasını geçtimde,devir hız göstergesi ve ses muazzam allah kaza bela vermesin
Hah işte sabahtan beri anlatmak istediğim tam da buydu :) Murat'ın Porsche'si 3 gün bende kaldı uykularım kaçtı. 3 gün anahtarı evde bile tutmayıp nereye gitsem anahtarı yanımda götürmüştüm. Toplamda hepi topu 2 km o da evden yıkama yerine, yıkama yerinden eve kullanmıştım ama birşey olacak korkusuyla ömrümden gitmişti. Güvenini sarsmamak için km sayacını hem fotoğraflamıştım hemde videoya çekmiştim. Ha, Murat'ın bana olan güveni içinde bir kez daha ve hatta sonsuz teşekkür ederim. Pist gününde piste gidene kadar gel sen kullan demişliği bile vardır ama ben sağ koltukta oturayım ona da razıyım demiştim ama sonunda gününü tutturamıştık. Neyse, o 3 günde bana yetmişti.
Velhasıl, sen bana bu canavarın anahtarını versen ben en fazla garajda cila uygular sana geri veririm :) :)
bence gayet eğlenceli video
güzelde toparlamış esp de kapalı galiba
bende canım sıkılınca böyle sert hareketlerle dengesini bozarım aracın
toplamayı bilirsen oyun gibi geliyor insana
araç arkasını diğer tarafa savurmadan direksiyonla kontra vererek hizaya sokuyor
1 sn gec kalsa sag sol sag sol sag sol durana kadar
and ın bir videosu var öyle esp of diye asdas
tecrübe önemli sinan da da o var
Direksiyon bu şekilde mi satın alınıyor yoksa yaptırılıyor mu ? Her iki durumda da nasıl temin edebileceğimizi paylaşır mısınız ? Güzel olmuş
Video çok eğlenceli ve ekşını bol olmuş abi ;)
Oysa ki bu arabayı alırken yazı atlatsın yeter modundaydık şimdi ki aldığı hale bakar mısın :))
Kazasız belasız kullan abi en iyisini hak ediyorsun :icon_tup:
Araç çok iyi, sohbette iyi olmuş, frekansı tutan bir ikili olmuş mütevazı ve bilgili insanların videosu da keyifli oluyor..
çok sagolun arkadaslar tesekkurederim :)
Gercekten cok eğlenlenceli bi cekim gecirdik , anladıgım kadarıyla sizlerde izlerken eğlenmisiniz süper :Bravoo::Bravoo::Bravoo:
direskiyon stok olarak bu şekilde gelmiyo , maslakta ve ankarada yapan yerler var.
Ben almanyadan temin ettim
Aynen bak nerden nerdeye be cico
sağolasın cok tesekkurederim , bundan sonra bol gazlamalı günler bizi bekliyo :D
Bu aracın tek eksiği kilitli diferansiyel oda olursa ***** virajı çok daha güvenlik sınırları içerisinde hatta birazda üstüne koyarak döner.
Onun dışında söylenecek bisey bulamıyorum maşallah...
Kapanıyor görünse de belli bir açı sonrası tutuyor diye biliyorum.
Ucuz atlatılmış bir kısım, biraz direksiyon biraz araba biraz da verilmiş sadaka bence olay.
Bir de Sinan limit denemek için girmemiş bana kalırsa, 200-205 civarı beklerken 230 olunca anlık gelişen bir durum.
Araçtaki ve videodaki emeklere maşallah diyorum sadece, ürkütücü an hariç keyifliydi :)
Güzel video olmuş. ben kopma olan yerde dedim gitti koptu ama şükür birşey olmamış. geçmiş olsun onun içinde..... ;)
@levent komple kapaniyor hic girmiyor belirli bir acidan sonra bile :)
:)
Bunu yapmak lazım diye biliyorum da ben;
YouTube
R'da tam olarak kapanabiliyormuş. GTI'da tam kapanamıyormuş. (dediğin işlemi yapmak gerek)
"There’s now also a form of launch control fitted and the ESP can, in the R, be turned completely off, unlike the system fitted to the lesser GTis."
2017 Volkswagen Golf R 7.5 review | MOTOR
R’in kodu 06 geliyor zaten fabrikadan :)
Normal golf : sadece asr kapanir
Golf gti : Asr kapali - Esc spor olarak gelir
Golf R : Esc spor- Esc off
Fabrikadan standart olarak bu sekilde geliyor araclar , tabi sonradan kodlama ile normal golfte bile tamamen iptal edilebilir
Massallah abi her ince detayiyla kusursuz bir araba. Ciddi emek harcadin ve hem gunluge hemde gazlamak icin mukemmel sentezi basardin. Allah kaza bela vermesin abicim
Güzel cekım olmus,kazasız gecmesı en sevındıren yanı.
Sınan aracı fazla tanımadıgı ıcın okadar cabuk hızlanacagını tahmın edemeyıp 230 cıvarında vıraja gırmıs,o suratte hem verdıgı cok hızlı ve yerınde tepkı, hemde aracın ılk kontrada toplayıp tekrar acısını bozmamasıyla cok sukur sıkıntısız bır sekılde vırajdan cıkmıslar.
Aracta esp kapalı fakat esp acık olsaydı vıraj cıkısında gaz kesecegınden dolayı belkıde kaza kacınılmaz olacaktı.
Vıdeolar herzaman oldugu gıbı cekım ve anlatım olarak cok kalıtelı.
Çok emek harcamışsınız çok güzel araç maşallah, virajda biraz fazla risk almışsınız iyi kurtarmışsınız.
11:18'de araç bi kesiliyor, methanolden filan mı ?