rs lerin kötü imajını yıkma işini STP ile beraber üstlendik galiba :) benim yetişemediğim yerde yazılımlı STP ninki var artık gözüm arkada kalmaz videoları bekliyoruz selçuk
Printable View
rs lerin kötü imajını yıkma işini STP ile beraber üstlendik galiba :) benim yetişemediğim yerde yazılımlı STP ninki var artık gözüm arkada kalmaz videoları bekliyoruz selçuk
Kötü bişey demiyoruz ki videoda görünen 4-5 boy fark var. E zaten gti ile 150tsi arasında da o civarda fark oluyor sonuç olarak başa baş olur diyorum. Ha belki rs 200'e kadar yarım boy atabilir sonrası zaten yok. Aracınız manuel olsa eminim o 4-5 boy fark 1 boya düşer.
Güzel bir deneme olmuş. Merak ettiğim, F30 3.20i 170 hp ile ne olur acaba sonuç?
Kullandığınız kelimelere dikkat edin, haksi halde tatile çıkacaksınız.
Mesajım silindiği için tekrar yazayım onur_si kardeşim denemeler ve çekim çok başarılı eline sağlık. Polo sürücüsü arkadaşı da denemeye katıldığı için tebrik ederim. Beklendiği gibi ağırlık avantajı ile önde yer almış.
Bende yazılımlı rs ve stok fr la denedikten sonra rs in hızlı olduğuna kanaat getirmiştim.
Maşallah güzel yürümüş RS, manuel olsa, daha da iyi sonuçlar alınabilir demekki.
Abi Accord varken de kendin 100-200 deniyordun ediyordun, Astra zaten hiç sana uymamıştı. RS ile kendin için bence mükemmel bir seçim yaptın, araban da Maşallah gayet iyi yürüyor nazar değmesin.
Konu hangi araba daha iyiden çok 'RS düşünüldüğü kadar kötü mü iyi mi?' olarak ele alındığında bence gayet güzel bir deneme olmuş.
Ikisi de cok fazla takip ettigim arabalar olmasa da Civic bir ust segmentin arabasi ve agirlik farki (100 kilo varmis) ile iyi tutunmus...
Ahmet tekrardan hayirli olsunaraban. TR sartlarinda bence makul bir secim gibi duruyor Polo GTI... gule gule bin...
Zaten hep iddia edilen fark buydu. Gayette normal yürümüş ikiside. Yok yan yana giderler, yok 140'tan sonra RS fena gidiyor diyen arkadaşlara laf anlatamadık. Not: Kıyas yapmak istiyorsanız stage 1 yazılımlı leon CTH Polo ile aynı gidiyor yani 175-180hp bir leon 3-4 boy önünde gidecektir RS'in. 150lik ise sanırım 1-1.5 boy arkasından yürür, düşük hızda 1-2 vites tutunur.
Onur bey efendi bir insan olmanız ayrıca taktirlik, kazasız belasız kullanın aracınızı.
Güzel denemeler olmuş elinize sağlık.
Onur araban güzel yürümüş, Allah kaza bela vermesin. Üslubunu da takdir ettim, forumdaki bazı arkadaşlara örnek olsun.
Boy kavramı biraz yanlış olmuş, çünkü 3-4 boy var her denemede. Ama yine de polo gti gidişini düşünürsek başarılı RS için.
iyi dilekleriniz icin tesekkurler biz ego larimizi 2000 li yillarda merter mc te biraktik :) dostca olan her denemeyi yaparim gecmek gecilmek onemli degil
Yanlız 2 3 boy dediğinizde bilemiyorum kamera açısından mıdır ben bir tır sığabilecek şekilde fark görüyorum
Toplanalim bi aksam dener egleniriz gecmisiz gecilmisiz bi su iceriz :D
Istanbul icinde stock rs varsa F20 LCi 1.20 stock aracımla denemek ısterım bende.
civic rs e maşallah ben polo nun 5-6 boy gidip +180 gibi baya açıcağını düşünmüştüm cvt ye karşı ön yargım bi tık daha kırıldı. polo 1200 kg civarı olsa civic rs cvt nette 1270 kg yazıyor 70 kg gibi bi fark var. poloya 1 yolcu eklenip çok keyifli deneme olabilir :)
dostane deneme ayrı bi keyif vermiş. iki aracında tekeri düz bassın ..
polo gti 1240 kg civarı
Civic hb 1400 kg
POLO 1169KG
CİVİC 1411KG
Güzel ve seviyeli bir deneme olmuş polo CTH ları diğer motor kodlarına nazar bir tık daha iyi gidiyor kilo farkı ile boy farklı gayet normal CVT ön yargıları yıkıyor ama DSG gibi seri atış hissi vermiyor bazen böyle direkliyor vites arasında devir bandı yokmuş hisse veriyor scooter motor gibi :)
Polo GTi resmi verisi 1269 kg cam tavanli olanlar 1300 civari boyuna disardan durusuna nazaren hafif bir arac degildir.
herkes farklı birsey soylemis, nedir bu aracların gercek kilosu kantara mı cıkalım illa ?
Polo hafif bi araba değil 4 kapı cam tavan gtı 1310 kg
Zamanında kantara çıkan çok oldu.
tek kapı tavansız olanlar da 1170 kg geliyordu doğrumu acaba ?
Civic RS çerez değilmiş, öğrenmiş olduk.
Dostane, güzel bir video, varyasyonlarını bekliyoruz.
lan zamanında Type R ile Megane RS denediğinde arabaların ağırlığından bana ne diyenler şimdi Polonun hafifliğini bahane ediyor. Arkadaş bi karar verin.
boy hesabı yapılırken öndeki arabanın mı boyu baz alınıyor yoksa geride kalanın mı? bu da önemli konu tabe
akşam stock stock ufak çaplı bir denemede biz yapıcaz bir aksilik olmazsa
Çok zevkli bi deneme olmuş Civic beklediğimden çok daha iyi tutunmuş. Açıkcası bende denemek isterim :)