Aynen oyle biraz dur kalk olup yol acildiktan sonra üstüne binersem hemen başlıyor :D
Printable View
İki aracada maşallah yalnız benim mantığıma yatmayan bazı şeyler var öncelikle aracım golf mk6 1.4 tsi 122lik yazılım dp buji vs var stage 1 diyebilirim sadece yazılımlı poloyla bir kere deneme fırsatım oldu çok zorlanmadan önüne çıktım diyebilirim saydıklarımla benim araç çok olsa 155 160 hp civarıdır diyelim kendim 105kg aracta 1300 kg ortalama 1450 civarlarında oluyor araç şimdi mantığıma yatmayan golf tdi 157hp geçiyorum demişsiniz tahminim o araç en kötü benimki kadar gider sizi polo geçiyor rahatlıkla burda kafam hayli karıştı :)
Her Polo bir değil :) Benim arabam orta hızlılardandı, dynoda 160 hp civarı verir.. Denediğim Golf'e yazılımı ben yaptırdım, 152 hp 376nm çıktı Megachipste. Ha biz denerken benim bagajda egzozlar amortisörler eşya doluydu araba, Golf 2 kişiydi bakınca.
Bu videodaki Polo bana video bitiminden sonra 10 boy daha açar öyle söyliyim :) 20-22 sn civarı gidiyodu 100-200 de..
Şunu da ekliyim, 122/125 lik TSi yazılımla Giu'yu da Golf'ü de geçer sizin kıvamdaki bir araç. Ancak Polo ile işi zor. Sadece yazılımlı Poloyu evet ama DP + yazılımlı Polo epey yorar. :)
okadar kilo farkı varsa 2.0 jtdm turbosuyla 200hp/400nm+ güç yakalansa bile stock turbolu dip açık yada hibritli kısık bir polo kadar gidicektir giü nun işi çok zor +1500 kg ler ile. yinede maşallah
Neden o kadar duman atıyor hocam.
Hard yazılım mı var ?
AŞIRI HARD MODİFİYE var araçta o yüzden Magirus gibi duman atıyor :( @levent
Hard değil, DP olan ve biraz açık yazılıma sahip her dizel dumanı yaşayacak :)
Polo daha çok duman atıyor, senin golf ile ayni motorlu.. hatta şöyle diyim Polo alt devirdeki en ufak gaza basmayla dumanlarken Giu sadece D (spor) modda ve üst devirlerde duman atıyor
@mikelazi
Abi bu duman max, bunun 1/3 ü kadar olabiliyor gündelik yaşamda :) iat a sadece hava 1 derece iken baktım onda da sadece 3 te basmıştım, log alıcam bu gece yda yarın. Itg filtre fark edicek mi onu da görmüş olurum hem Çarşamba bakım sonrası
1-Senin kardesim çekebilecegin yastan fazla bak yanda 32yaziyor
Oyle kardese boyle evlat.
2-sen iyimisin ben barana resim atiyorum sen bana hayırdır diye cevap veriosun sana ben bisey mi yazmisom? Cik bir aradan sal beni küçük kardeş
3- edemiceksen tatava yapma ayip olacak bir arkadas yok herkes tanidik bana burda
4-yazip yazmicagim yere senin karar verme gibi luksun yok istedigim yere yazarim
Görüyorum 32 olduğunu ama uzatma demekten anlamıyorsun belli ki.
Senin çevren kendine benimde çevrem kendime insanları rahatsız etmeye gerek yok bu konuyu uzatarak ama yapacak bişey yok.
Tatava edip edemeyeceğime ben karar veririm sen merak etme.
Buradan seninle anlaşamıycaz belli oldu PM bak.
Kusura bakmayın ama niçin tartışıyorsunuz acaba. Adam sizin şahsınıza veya size bir hakarette bulunmamış veya size yazmamış sizin sorduğunuz soruyu cevaplamış başka birinin yaptığı bir espiriye gülerek konu sahibinin aracını paylaşmış. Kendi koyduğu resme bile gülmüş olabilir adam bunu nasıl buralara kadar getirdiniz vallah anlamadım yanlışmı alıntı yaptınız acaba ?
Ben @Berkan abiyi tanıyorum diye bu şekilde yazmıyorum size ama cidden yani yazılarını veya realde tanısaydınız birine sarmak istediği zaman gülme imleci falan kullanmak yekten yazardı konuya daha önce bazı konulardada tartışmalarını mutlaka görmüş olmalısınız aktif bir üyesiniz :)
Yahu boşverin bunları ben duman sevmiyorum temiz gezmeye çalışıyorum pist haricinde :)
ıtg kutu içimi
açık filtreyi denedim(hava filtresine giren ısıyıda görüyorum) bariz sıcak çekiyor.
10 derecenin altında en sevdiğim ısılar zaten.
hava ısısı 20-25 civarıyken bastığım denemem.
YouTube
Itg kutu içi abi, 3 bakımda kendini amorti edecek maddi açıdan ben de biraz tadını çıkarayım :)
D modda gazlamadığım sürece duman yok abi, hem zaten arkada yaklaşan motor görünce ya sağ şeride geçiyorum uyararak. Eğer motor makas atar gibi geliyorsa sabit gidiyorum olduğum yerde. Bilinçsiz sürücü her araç üzerinde çok maalesef, anlık senkron hatası motorluya zarar verebilir diye düşünüyorum:)
yk yok bahsettigim sadece duman olayi kardesim. yoksa dangalak her yerde dangalak. 2 3 4 farketmio :)
Motorlara üflemiyorum ben de kısacası, duman attığım anlarda da bi corsanın max 1/3 üdür:)
araba bize geçmiştir konu kapabilir.