saol can, hp n benden fazladır şimdi senin:D
Allah'ım ya...
Printable View
evet 128mm :D r9 broadway ile r 11 turbonun blok kodları bile aynı sadece indisleri degişik oda fazla fark yapmıyo bizim renalt 11 turboda krank piston kol r 9 :D goztze
tekerde 195 hp vermişim. %8kaybım var sadece, normal mi?
yeter izo daha ne istiyosun :D
güzel sonuc ;) problemi hallettin mi neymiş?
Yağmur çamur kalksında roll moll yapalım :)
Maşallah ;)
masallah izo guzel sonuc.ozellikle torque cok iyiymis.bende o kadar yoktur.0.5 barda 252 cıkmıstı torque.
bide keske urazda cıksaydın dynoya.orası bana daha dogru geliyor
saolasın
dizel gibi torkumuz var, bakıyorum eski dynolara:
175 hp 203 nm @.7 bar - beyinsiz
190 hp 240nm @.7bar -map by ONR
196 hp 275nm @.9 bar map
yazın 214 hp 324nm @.9 bar (kol eğilmeden önce)
şimdi 211 hp 310nm @.9 bar
hep tork almışız walla
ora kolpa geliyo abi eski fln dynosun çalışmıodu en son..
uçmuormuyus:rolleyes:
serp dyno mu bu?
serp dyno öyle az gösteriyor.
Bu arada izzet eski dynolarında arabaya atmosferik gibi basınç düzeltmesi yapıyorlardı enka mıdır nerde.
Turbo arabada basınç düzeltmesi olmaz. 1.18 le filan çarpıyorlardı. O yanlış, yani önceki değelerin hatalı..
emeğinize sağlık gayet iyi sonuçlar almışsınız...
dyno kağıdı nerde? bu videoda görmedim.
serp dynolar, turbo araç seçeneğini seçtiğin anda zaten basıncı düzeltmesini kaldırıyorlar. O vamagda ölçümünü görmüştüm çıkan değeri atmosfer basıncı farkından dolayı 1.18 le çarpmışlar ( 1013/800 küsür). tork da beygir de çarpılmış o değerler doğru değil. direk aletin ölçtüğü değeri alacaksın.
maşallah izzet:)
deişik bi çalışma olmuş dostum,brovo valla..
Masallah ;)
şu haliyle 1, 0-100 videosu güsel olurdu hani....
teşekkür ederim
hangisi fazla ölçüyor onla ölçtürüym:D
saol halil abi
teşekkürler
teşekkür ederim
walla pek kalkmıo 0-100 mantıklı olmas da bi kadran videosu cehekerim guzel havada
bide ben çıkcam bakalım merak ettim can sende gel paşam
izzet diyom olm sana o fil tarihinde 210 vardı ya vamag dyno...
Altta rule power vardı o değil tepedeki 180 hp senin arabanın o zamanki gücü..
Ölçüm aynı sonraki çarpım hatalı... Ordaki rule deil direk bilmemne power senin araba.
Ankaradaki serpe git, arabayı turbo die belirtince çarpmıyor. Paşadaki 1.4 çarpanı gibi bir olay..
erkayada hp ler biraz fazla cıkıyor izo.. benim araba şu anda stock ama 245 hp cıkmıstı 225 cıkması gerekirken onuda göz önünde bulundur masallah bu arada :)
maşallah kardeş kazasız inşallah bendede var aynısından turbo kaça mal oldu sana ?
Mustafa ruyama gırdı ıvediğin oralarda seni arıyodum ruyamda buluşamadık bı turlu hahaha