headers yokta egzozdamı yok? sadece fıltre sıstemıyle HFA ıle boyle yurumesı ımkansız
Printable View
araçların hepsine maşallah. vidyolar için ayrıca teşekkürler.
egzoz sesı ondanda gelıyormus ıyı sekılde o yuzden sadece fıltre ıle olacak ıs deıl bu
gns ıle en son 2 hafta once gorustuk eksoz yoktu arabada ki arac sahıbı eksoz koymuyor sevmıyor
eksoz yok gıbı gozukuor burdan . farzımisal eksoz oldugunuda dusunursek yınede cok basarılı yuruyor cunku headers yoq arabada.
resıt abı kat duruor ama ıcı bosaltılmıs orta susturucu son susturucu duruyor arabada ara borular bıle orjınal
bu evo rs plaka olanmı ?
iyi bişey yapmışoluruz :)
eyvallah erdem . e30 değil o e46 ist. ne zaman geliyosun?
eyvallah kardeşim seninki kadar gitmesede idare eder :)
teşekkürler kadir senin makinanında maşallahı var izliyoruz senide;)
ayda yılda 1 geliyorum migrosa ondada yakaladınmı :D eee 2 kişilik yere park ediyorum kapıyı çarpmasınlar diye :)
sağol kardeşim işin latifesi okuyup üflemek felan bizim çocukların abartısı :)
diğer tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim ALLAH daha güzellerini nasip etsin cümlenize..
bütün araçlara maaşallah gns cupra zaten ayrı bişi :) ama bişi sölemek istedim eğer ertanın arabası (u type r) vtc ile son denemesinden beri deişmediyse hfa nın vtc ile yürümesi imkansız çünkü u ile vtc nin denemesine kendi gözümle şahidim ikiside çok yakın arkadaşım kendileri girersede sölerler zaten ama ertanla görüşemedim belki ondan soora deişiklikler olmuş olabilir tabi ezbere konuşmamak gerek :)
gns 2 U 1 kısı olarak konusuyorsun dımı umut :)
kanka gns yi demiorum yaw hfa type r ile u type r ın denemesini izledim hfa ile vtc den bahsediorum :)