User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: F1 1998 Belgium

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    dc daha sonra açıklama yapmıştı zaten hatta özürde dilemişti yanlış hatırlamıyorsam ama 1. giderken tur bindireceği aracın arkasından o kadar agresif gitmesi yanlış çok daha rahat tur bindirebilirdi.

brv'nin dediği de doğru , schumi fia tarafından hep kollanmıştır yarıştığı zaman içerisinde de bir çok otorite bunu yazılı ve sözlü olarak beyan etmişti.

eleanor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aci bi gercek var F1 adina ne kadar rekor varsa hala schumi nin elinde kim kollarsa kollasin

kobeanil11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı şeyleri deyip duruyorsun

michael için değil f1in seyir zevkinin düşmemesi,para kaybedilmemesi için değişti

2 sene sonra biri aynı şekilde domine etmeye başlarsa gene bişeyler yapılır.bugün olduğu gibi
    bu birdaha olmayacak merak etme, zira schumi gibi bir ilah gelmesi çok zor!
    ayrıca f1 de neden denge aranıyorki, adam çok iyiyse neden denge gerekiyor, aynı araçla barichello da yarıştı o neden domine edemedi? a
    ayrıca bir okuduğum yazıdan çok sevdiğim bir notu yazayım, diyorki üstat:
    ''eger f1 de denklik çok önemliyse, alsınlar taksim-kadıköy hattından 22 şoför yarıştırsınlar, ben çok dolmuş şoförü gördüm, dolmabahçeye alonsodan daha çok yakışan!''

schumiyi yavaşlatmak için ferrarinin en son 2002 de esneyen şasisini yaşaklamışlardı, daha nolsun yani.. ki şuana kadar hakkında'' normalde bir pilot gelir araçta bir hata var der ve bulursunuz, schumi gelirken arabanın sesinden nerede nasıl bir hata olduğunu söyler ve sizi yönlendirir siz sadece düzeltirsiniz'' yorumu yapılan tek pilottur, lütfen saygı duyalım sevmesekte!

yorum değilde bilgi ile gelirsek daha iyi olur, bu kazanın tüm teknik detaylarını okumuştum, dc nin özürü de var bunun üzerine daha neyi tartışıyorsunuz? bariz bir hata, 10 kez yol vermiş olması gerekirdi!
    It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kobeanil11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu birdaha olmayacak merak etme, zira schumi gibi bir ilah gelmesi çok zor!
    ayrıca f1 de neden denge aranıyorki, adam çok iyiyse neden denge gerekiyor, aynı araçla barichello da yarıştı o neden domine edemedi? a
    ayrıca bir okuduğum yazıdan çok sevdiğim bir notu yazayım, diyorki üstat:
    ''eger f1 de denklik çok önemliyse, alsınlar taksim-kadıköy hattından 22 şoför yarıştırsınlar, ben çok dolmuş şoförü gördüm, dolmabahçeye alonsodan daha çok yakışan!''

schumiyi yavaşlatmak için ferrarinin en son 2002 de esneyen şasisini yaşaklamışlardı, daha nolsun yani.. ki şuana kadar hakkında'' normalde bir pilot gelir araçta bir hata var der ve bulursunuz, schumi gelirken arabanın sesinden nerede nasıl bir hata olduğunu söyler ve sizi yönlendirir siz sadece düzeltirsiniz'' yorumu yapılan tek pilottur, lütfen saygı duyalım sevmesekte!

yorum değilde bilgi ile gelirsek daha iyi olur, bu kazanın tüm teknik detaylarını okumuştum, dc nin özürü de var bunun üzerine daha neyi tartışıyorsunuz? bariz bir hata, 10 kez yol vermiş olması gerekirdi!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)