Herkese tşkler.Güzel bır gundu.
Printable View
Herkese tşkler.Güzel bır gundu.
ya işte aşırı beslemenin gözünü seveyim yok lastikti yok stpeneydi yok yol egimiydi :)
hıı iboylada videom vardı onuda yükliyim :D
http://videos.streetfire.net/video/V...-II_210843.htm
VTC & FAN & CAN üçlü roll
abicim en guzel cekım gunduz gece zevklı olmuyor bişey anlaşılmıyor. tebrıkler güzel olmuş video.
Ankaranın çevre yolları rolling ve top speed için ideal yollar... Karayalçın yaptırdı sanırım bu yolları...
işim olmasa keşke
keşke benide çağırsalar
keşke keşke keşke
hayat size güzel :D
Hayat sana da güsel :D
abi feci kar vardi gündüz ayni ankarada ya$amiyormuyuz biz :D :D
kadir abi winly yapmıssın yakışmış yanlara :D
Bir ara cepten yazdığımdan Bazı mesajlara yeni cevap yazıyorum..
Doğrudur geliyo ;) Her denemede biz geçecek deeliz :D
Yok ibo o geliyo diye bırakmadım yol düz ve açıksa bastım..az sonra 240’a kadar bastığımız videoda geliyo:)
Maşallah kardeşime:) Daha iyi olur işalah darısı bizim bitik debriyajın başına:icon_tup:
Bizde araba deneyen ve biraraya gelen arkadaşlar arasında genelde birbirine düşme diye bir şey pek olmaz:icon_tup:
Bir dahakine yanına 100 değil bizim gibi 70 kiloluk adam al en ağırımız sendin :)
Yol genelde iyiydi bazı yerlerde sardığıda oldu
Eray son zamanlarda araba ile ilgilenmiyoz eşek gibi koşturuyoz..:)
Buda Cenk’in eklediği ve uzun düzlükte denediğimiz benim dikkatimi yeni çeken videonun Fan içinden çekimi “ooooww 240”dedikleri anda ben bırakmışım.Bırakma öncesi 6.viteste nasıl zevkli gitmişiz ;)
http://upload.streetfire.net/video/1...Vtc_210849.htm
bizi cagıran yok zaten:oyaslı kurttan herkez korkuyomu ne:Dsarı sac jantlarımla yakıp yıkarım die korktunuz dimiiii:D:D:Dtum araclara masallah.kazasız belasız.bu arada bende stetme full bagaj gezerim.onemli olan zaten aracın o haliyle ne yaptıgı die dusunuyorum.yolda giderken dur kardes stetmeyi sokiyim bagajı kenara koyıyım denmiyo.allah ne verdiyse basıyoruz...sahsi gorusum...60-240 yapalım bi gunduz.turnuva vari bsy:icon_tup:
gün güzeldi.iptalmi karmı yağdı yağacakmı derken kazasız belasız gazladık.
gelen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Vtc güzel gitti bu gün helal olsun.
saul, debriyaj bitikti artık volanıda eymiş şimdi standartnı aldım daha iyi
Güzel gündü. Gelenlere teşekkürler. Tamponsuz olarak uzunda yetiştigim arabanın boy boy acmasını artık aerodinamiye baglıyorum :D canı saolsun tabi gecsin problem değil :) Bulusmada olmayanlarında konuyu bulandırmalarını anlayamıyorum.. Amacı çözemedim hala..
butun araclara masallah,kazasız belasız...
cenk; kardesım aracının masallahı var sende alısmıssın tebrık ederım...
can; kardesım senın aracında on numara bıraz daha alıstınmı araca cok daha ıı olucak emın ol;)
kadır abı; abı aracın cok guzel yuruyo fakat senın gıbı bı adamın yuksek sıkıstırmaya dusuk oktan koymasını yakıstıramadım:D ust vıteslerde avans sorunu yasamıs olman olası,havada soguk normal zmndan daha fakır afr,bıde dusuk oktan;) bence avans:D